Neler Yeni

Rx 6500 XT Driver kendi kendine siliniyor

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Driverları denedim bilgisayarımı sıfırladım ancak driver silinmeye devam etti. Ve silindiğinde de ekran bir anda kapanıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor başlattığımda ise drıverın silinmiş olarak görüyorum. Driver silinmiş halde kullandığımda ise yine ekran gidiyordu 1-2 saat kullanıyordum belki 15-30 dk yine kendi kendine ekran gidiyordu.
Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Driverları denedim bilgisayarımı sıfırladım ancak driver silinmeye devam etti. Ve silindiğinde de ekran bir anda kapanıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor başlattığımda ise drıverın silinmiş olarak görüyorum. Driver silinmiş halde kullandığımda ise yine ekran gidiyordu 1-2 saat kullanıyordum belki 15-30 dk yine kendi kendine ekran gidiyordu.
Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.
Windows sürekli otomatik olarak driver kurmaya çalışıyor olabilir bi ona bak istersen

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Windows update kapalı :(
Radeon tepsisini açabiliyorsan bildirimlerde Wattman uyarısı var mı diye kontrol eder misin? Eğer bu denli bir Wattman varsa, ramlerden birini çıkartıp tekrardan deneyin. Benim aklıma farklı bir çözüm gelmiyor güç kablolarını da kontrol edebilirsiniz, ne olur ne olmaz diye (önceki versiyonları kurabilirsin driverın ya da windows un aygıt yöneticisinden bir driver kurup da deneyebilirsin.)

Top Bottom