Kesinlikle yöneticilerin suçu değil (!) sevgili dostum katılıyorum.5500 mü... Allaha sövenler yüzünden ekonomi bu duruma geldi bence aksi takdirde olmamalı
yok yöneticiler başka bir ansiklopedi zaten de o konuya girersek çıkamayız boşverKesinlikle yöneticilerin suçu değil (!) sevgili dostum katılıyorum.
Aynen o durumdayım ama sabır elbet bir gün o 3050 alınacakTürkiye’de şuan indirimde olarak 5.200 civarına xfx ve sapphire modelleri görünüyor. Rtx 3050 beklerken elim gidip geliyor
Firmalar kasıtlı mı yapıyor bilmiyorum ama gamingentr de nvdia ekran kartı 5 6 tane varken birden 28 tane ekran kartı oldu. Bence rtx 3050 öncesi eski kartları satmaya çalışıyolar.Aynen o durumdayım ama sabır elbet bir gün o 3050 alınacak
Haftaya Nvidia yayını varmış belki o zaman açıklanırBenim duyduğum kadarıyla Haftabaşı açacaklarmış ama ne kadar doğrudur orasını bilemem yani Pazartesi günü.
Olabilir fiyat piyasayı düşürür diye elden çıkarıyor olabilirlerFirmalar kasıtlı mı yapıyor bilmiyorum ama gamingentr de nvdia ekran kartı 5 6 tane varken birden 28 tane ekran kartı oldu. Bence rtx 3050 öncesi eski kartları satmaya çalışıyolar.