RX 6500 XT Sizce İyi Mi?

valla kardeşimde topladı her oyunu oynuyor orta ayarlarda veya yüksek ayarlarda
Yüksek ayarda oynuyor dediğin oyun ne kanka valo mu ? Hikayeli oyunlarda yüksek ayara çek anası ağlar

aldım artık iyi mi sence ?
Recorder özelliği yok. Yayın yapan biri olarak benim için çöpten farksız şuan. Oyun oynayan biri olarakta klip almak istersen alamıyorsun. Bazen satıp gtx 1650 geçesim geliyor. En azından recorder var.

Yüksek ayarda oynuyor dediğin oyun ne kanka valo mu ? Hikayeli oyunlarda yüksek ayara çek anası ağlar
Mafia Definite Edition, Days gone rdr2 orta ayarlar, Alan benim kardeşiyim. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mafia Definite Edition, Days gone rdr2 orta ayarlar, Alan benim kardeşiyim. :)
Rdr2 sadece orta ayarlar geri kalan 2 oyunu yüksek ayarda oynadım mafia definite editonu bitirdim, days gone yavaş yavaş başladım.

Recorder özelliği yok. Yayın yapan biri olarak benim için çöpten farksız şuan. Oyun oynayan biri olarakta klip almak istersen alamıyorsun. Bazen satıp gtx 1650 geçesim geliyor. En azından recorder var.
evet o biraz amdnin toxic tarafı gibi bir şey ama, gerek duymuyorum ben ya

Road 96 var yüksekte oynuyordum onu da

ama evet bazı oyunlarda ortaya çekmem gerekiyor yüksekte sorun oluyor.

Son düzenleme:
Cogu oyunu yuksek ayarlarda acar
Stabil 60 almasa bile oyunlarin %80 ini akici oynatir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri