Neler Yeni

RX 6500 XT wattman hatası nasıl çözebilirim

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
Ram i 3200mhz yapıp denermisiniz ? Ben de rx570 imde wattman almıştım ram hızlarıma oynadığım zaman . Tabii böyle sinayl yok falan olmadı .
ram 3200mhz de çalışıyor görev yöneticisindede öyle gözüküyor büyük ihtimalle psu yetersiz kalıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
değiştirdiğim bir parça yok ram 3600 mhz ama işlemci ve anakart max 3200 destekliyor ondan bi şüpem yok başkada yok zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o kısmı bulamadım burdan hangisine gireyim
DDR4 3200 MHz yazan yere bastığında auto seçeneği geliyor mu kontrol eder misin? Anakartın maksimum 3200 MHz destekliyormuş.

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
DDR4 3200 MHz yazan yere bastığında auto seçeneği geliyor mu kontrol eder misin? Anakartın maksimum 3200 MHz destekliyormuş.
hocam sanırsam yaptım doğrumudur

Ekler

• 11.jpg
    11.jpg
    688.8 KB · Hit: 42

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren

Aynen böyle kalsın bakalım. Tekrardan sorun olup olmayacağını kontrol et.
hocam sizde hep yardımcı oldunuz teşşkürler hatta burda yazan herkeze teşşekürler hocam gene olursa burdan cevap olarak size sorarım

Ekler

• 11.jpg
    11.jpg
    688.8 KB · Hit: 38

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
hocam her şey düzelmişti onu yaptıktan sonra bu sefer bunları diyor neden böyle oluyor hocam
Sorunun bunla alakası yok hocam. Eski AMD sürücüsü yüklediğin için Windows Update'in kendi AMD sürücüsü ile çakışmış. Çözümünü birazdan yazacağım.

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
Sorunun bunla alakası yok hocam. Eski AMD sürücüsü yüklediğin için Windows Update'in kendi AMD sürücüsü ile çakışmış. Çözümünü birazdan yazacağım.
hocam ben en son ddu ile sürücüleri silip en güncel sürümü indirmiştim gene çözümünü paylaşın yapayım tekrar dan teşekkürler

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
hocam ben en son ddu ile sürücüleri silip en güncel sürümü indirmiştim gene çözümünü paylaşın yapayım tekrar dan teşekkürler
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6500-series/amd-radeon-rx-6500-xt 23.4.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.4.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6500-series/amd-radeon-rx-6500-xt 23.4.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.4.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
hocam aynısı yaptım gene oldu ya internetsiz yaptım hatta daha sonra bu sefer ddu ile de denedim gene olmadı

Farex

80+ Silver
hocam aynısı yaptım gene oldu ya internetsiz yaptım hatta daha sonra bu sefer ddu ile de denedim gene olmadı
Bende 6500 xt kullanıyorum ilk başta yeni sürümlerde oc vs yaptığımda arada alıyordum şimdi yeni sürümde almıyorum oc yapmazsam. Oc yapsam bile nadiren oluyor sende bu kadar olması başka donanımsal arıza olabilir.

gemrek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Eren
Bende 6500 xt kullanıyorum ilk başta yeni sürümlerde oc vs yaptığımda arada alıyordum şimdi yeni sürümde almıyorum oc yapmazsam. Oc yapsam bile nadiren oluyor sende bu kadar olması başka donanımsal arıza olabilir.
hocam wattmanı çözdüm başka bir şey hakkında soru sordum gene teşşekürler

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Görev Yöneticisine gir hocam. Ondan sonra Görüntü Bağdaştırıcılarını seç. Seçtikten sonra sağ tıkla özellikler de. Gelen ekranda sürücü sekmesine tıkla. Oradan sürücüye geri dön yap. Sürücülerin önceki sürücüleri daha iyi performans gösteriyordu yazanı seç hocam. Öyle dene bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,087
Üyeler
165,634
Son üye
maceyaRd
Top Bottom