Kanka senin 10105f olduğu için düşük FPS alıyorsun yüksek ihtimalle. PCI 3.0 desteği var Max çünkühe kusura bakma i3 100f le kaç almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
10105f yazamadım
witcher denedim mhz 2500 e kadar çıkıyor ama hala yüzde 75 kullanımdaWitcherda kaç alacaksın bak bakalım. ultrada 40 falan olması lazım galiba.
Radeon ayarlarını, league of legends ayarlarını at bi özelden veya burdan.
Attığım videoya baktın mı?witcher denedim mhz 2500 e kadar çıkıyor ama hala yüzde 75 kullanımda
monitörün 144hz çalışması için çözünürlük kısmından 144 hz yapman yeterlidir eğer ki göremiyorsan ekran kartı driverından bulman gerekiyo ve monitörün de de g sync free sync varsa monitörün kendi tuşlarından aktif etmeni öneririm gerçek 144hz deneyimini yaşarsınMonitörün oyunlarda 144hz çalışması için windowstan 144hz ye almam yeterli mi demek istedim
oyunun kendi ayarlarında 60 sabit vsync açık zaten max 60 görebiliyorum galiba oyun içinde witcher da max 60 mı oynayabiliyoruzwitcher denedim mhz 2500 e kadar çıkıyor ama hala yüzde 75 kullanımda
yok bakayımAttığım videoya baktın mı?
Oyunu ultra yap bakaım.oyunun kendi ayarlarında 60 sabit vsync açık zaten max 60 görebiliyorum galiba oyun içinde witcher da max 60 mı oynayabiliyoruz
yok bakayım
ultra değil yüksek performans modunda pcYüzey biçim optimizasyonunu kapat.
Birde şu videoyu izle.
50fps ultradaOyunu ultra yap bakaım.
Max 60 görürsün.
oyunun kendi ayarladğı ayarlara nasıl getireceğimultra değil yüksek performans modunda pc
50fps ultrada
ultrada yüzde 99 a çıkıyorultra değil yüksek performans modunda pc
50fps ultrada
oyunun kendi ayarladğı ayarlara nasıl getireceğim
2860mhz high dayım şuan yüzde 90 larda kullanımultra değil yüksek performans modunda pc
50fps ultrada
oyunun kendi ayarladğı ayarlara nasıl getireceğim
ultrada yüzde 99 a çıkıyor