Bütün vsync türlerini deneyebilirsinDostum bir test daha yaptım ilk olarak ful ayarlarda 144 sabit belli bir süre sonra 108 e düşüyor ekranfa yırtılmalar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Freesync aösam düzelirmi ve nasıl yaoamcağım
Evet normal. Çünkü valorant işlemci sömüren bir oyun.Arkadaşlar selam Valorant testi yapayım dedim yeni sisteme 200-250fps alıyor fakat ekran kartı yüzde 65-75 kullanımda anormal mi
sistemim donanım arşivi forum özel sistemi
Düşük ayarda dener misiniz?peki lol sürekli 100fps ye düşüyor en yüksek ayarlarda ve yırtılmalar oluyor
DENİYORUMDüşük ayarda dener misiniz?
Monitörünüz freesync destekli mi?
AMD driverini yüklediniz mi?
düşük ayarda da arada bir düşüyor hem rx 6500xt en ful ayarladrda lolü 144 almaz mı i3 10105f işlemciyleDENİYORUM
EVET
22.5.1
Amd software e girip sağ üstten ayar simgesine tıklayın.DENİYORUM
EVET
22.5.1
düşük ayarda da arada bir düşüyor hem rx 6500xt en ful ayarladrda lolü 144 almaz mı i3 10105f işlemciyle
Düşük grafik,yüksek grafik farketmeksizin +200 fps almanız lazımDENİYORUM
EVET
22.5.1
düşük ayarda da arada bir düşüyor hem rx 6500xt en ful ayarladrda lolü 144 almaz mı i3 10105f işlemciyle
driveri silmem mi lazım ve fsr nasıl açıcam witcher 3 oynayacaktım
oyun başında 144 sabit sonra dşüyorAmd software e girip sağ üstten ayar simgesine tıklayın.
Daha sonra gelen kısımda ekran a tıklayıp bakın freesync açık mı?
Yırtılma için AMD nin yazılımından ayar açılabilir, onu açarız düzelmezse.
min 120oyun başında 144 sabit sonra dşüyor
oc olmaz mı oDüşük grafik,yüksek grafik farketmeksizin +200 fps almanız lazım
Radeon software den GPU overclock kısmına gelip en sağdan özele tıklayın. Core Clock hızı minimum 500 Mhz dir onu 2000 mhz yapıp dener misiniz
yüzde 74 den 30 a düşlüyor aradaDüşük grafik,yüksek grafik farketmeksizin +200 fps almanız lazım
Radeon software den GPU overclock kısmına gelip en sağdan özele tıklayın. Core Clock hızı minimum 500 Mhz dir onu 2000 mhz yapıp dener misiniz
sizin işlemci 5600 olduğu için 200+ alıyo olabilir misinizDüşük grafik,yüksek grafik farketmeksizin +200 fps almanız lazım
500mhz de nasıl yıkarı çıkarıcam ve neden 500 deDüşük grafik,yüksek grafik farketmeksizin +200 fps almanız lazım
Yok bende 3100 var şu anda ortalama 220 fps le oynuyorum. Düşütkede aynı yüksete de aynı fps. 10105f 3100 den daha güçlü bildiğim kadarıyla o sebeple +200 almanız lazım dedim.oyun başında 144 sabit sonra dşüyor
min 120
oc olmaz mı o
yüzde 74 den 30 a düşlüyor arada
sizin işlemci 5600 olduğu için 200+ alıyo olabilir misiniz