RX 6500XT Wattman Hatası

Peki Faydası oldu mu şimdi? :D ahshjsjsdjhd
Abi nedir sizde bu ekran kartını elleme merakı?
1 çekirdek fazla olsa güyam hızlanıcak mı ekran kartı? Aksine Hızaşırtma ile bilgili değilseniz hiç bu işlere girmeyin.
Tüm Ekran kartlarına hız aşırtma yaramıyor. 3-5 fps için kartın normal çalışmasını bozmanızın faydası yok.
ekran kartını ellemedım zaten ıslemcı sayısını 1 den 8e yukselttım

@Osmanhoca hocam 2 gundur wattman hatasından bıktım ırıldım oyunda bır sıkıntı yok ama bılgısayarı her acıtgımda wattman hatası alıyorum valoranta gırerken ekran kartından cızırtı sesı gelıyor ıslemcı cekırdegını arttırdım ondan olabılırmı yada bı cozum soyleyın hemen uygulayayım
Windows hızlı başlatmayı kapatıp deneyin.

@Osmanhoca hocam 2 gundur wattman hatasından bıktım ırıldım oyunda bır sıkıntı yok ama bılgısayarı her acıtgımda wattman hatası alıyorum valoranta gırerken ekran kartından cızırtı sesı gelıyor ıslemcı cekırdegını arttırdım ondan olabılırmı yada bı cozum soyleyın hemen uygulayayım
Overclocktan dolayı bu hata normal ayarlara al ayrıca ekran kartından gelen cızırtı çoğu kartta var o normal ama ekran kartını varsayılan ayarlara cek

birde hangi sürümü kullanıyorsun ben 22.5.1 kullanıyorum sorunu yok bana göre bu sürümün

çekirdek sayısını eski haline getirdikten sonra dönüş yaparmısın eğer sorun düzelirse bilki yaptığın bu şeyden kaynaklıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer düzelmezse rehberi okumanı ve uygulamanı tavsiye ederim birde hangi rx6500xt asus msı saphire
hocam cekırdek sayısını eskı halıne getırdım 2 ker eyenıden baslattım hıc bır wattman hatası yasamadım

hocam cekırdek sayısını eskı halıne getırdım 2 ker eyenıden baslattım hıc bır wattman hatası yasamadım
sürücü olarak hangisini kullanıyorsun şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçmiş olsun bu arada inşallah bir daha aynı hatayla karşılaşmazsın

Geri