Neler Yeni

Yardım RX 6600 10 saniye donuyor

ÖrdekAbi

80+ Silver
selam dostlar forza horizon 5 oyuncusuyum bu çok uzun zmandır yaşıyorum ve çözemediğim bi sorun ekran kartım rx6600 forzaya giriyorum abi devam et diyorum yükleme ekranında drop yiyor 1fps e fln düşüyor hadi onu geçtim abi araba modifiye ediyorum işte jant modelleri seçerken abi oyun donuyor 10 saniye fln sonra devam ediyor gine donuyor ama oyunu oynarken nadir donma oluyor sadece menüde fln dolaşırken uzun süre donuyor oyun çok sinir edici rx570 taktım bugün onda böyle bi sorun yok allah aşkına nedir bu sorun kaç defa sil yükle yaptım

halitxct

80+ Silver
selam dostlar forza horizon 5 oyuncusuyum bu çok uzun zmandır yaşıyorum ve çözemediğim bi sorun ekran kartım rx6600 forzaya giriyorum abi devam et diyorum yükleme ekranında drop yiyor 1fps e fln düşüyor hadi onu geçtim abi araba modifiye ediyorum işte jant modelleri seçerken abi oyun donuyor 10 saniye fln sonra devam ediyor gine donuyor ama oyunu oynarken nadir donma oluyor sadece menüde fln dolaşırken uzun süre donuyor oyun çok sinir edici rx570 taktım bugün onda böyle bi sorun yok allah aşkına nedir bu sorun kaç defa sil yükle yaptım
Sadece forzadamı oluyor

halitxct

80+ Silver
güncel forzada olacagını zannetmiorum ekran kartı değiştirince düzeliyor ama ekran kartında bi sorun var
Ekran kartında bı sorun olsa sadece forzada olacağını zannetmiyorum bendede aynı ekran kartı var bende valoranta girince mavi ekran yiyorum bende bunu çözemedim bir türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,950
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Birebir aynı şeyleri yaşıyorum hatta 3 saat üstü oynadığım zaman fps düşüyor bazen oyundan atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartım rtx2070

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,382
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom