Neler Yeni

Çözüldü✓ Rx 6600 Düşük Frekans Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada darboğaz yaşamıyorum oyunlarda. % Gpu kullanımı 97-99 arası
İşlemci clock düşük gözüküyor 2.9 ghz olmaması lazım ama darboğaz yok gördüğüm kadarıyla. Bu arada sana attığım ayarları ben 6700xt için kullanıyorum bu şekilde değil attığım youtube videosundan bakarak yapman lazımdı :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sarah
İşlemci clock düşük gözüküyor 2.9 ghz olmaması lazım ama darboğaz yok gördüğüm kadarıyla. Bu arada sana attığım ayarları ben 6700xt için kullanıyorum bu şekilde değil attığım youtube videosundan bakarak yapman lazımdı :)
Yok 3905 işlemci :D güç tasarrufunda kalmış, Attığınız videoya göre yaptım ayarları zaten. sadece 100 mhz düşük hali.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Yok 3905 işlemci :D güç tasarrufunda kalmış, Attığınız videoya göre yaptım ayarları zaten. sadece 100 mhz düşük hali.
Tamamdır şuan memnunsanız sorun yok o zaman

Bu arada 68 derece için %30 fan hızı biraz az bence. Manuel olarak fan ayarı yapıp 2600 min 2700 maks 1900 memory varsayılan zamanlama kullanmak daha iyi olabilir. Ama şuanki halinden de memnunsan ve sessizlik senin için daha önemliyse hiç uğraşma sen bilirsin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sarah
Tamamdır şuan memnunsanız sorun yok o zaman

Bu arada 68 derece için %30 fan hızı biraz az bence. Manuel olarak fan ayarı yapıp 2600 min 2700 maks 1900 memory varsayılan zamanlama kullanmak daha iyi olabilir. Ama şuanki halinden de memnunsan ve sessizlik senin için daha önemliyse hiç uğraşma sen bilirsin
Maalesef memnun değilim. Fakat sizlere teşekkür borçluyum, bende stok ayalarda serin ve yüksek saat hızları isterdim, yapacak bir şey yok Sapphire marka alarak aptallık ettim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Maalesef memnun değilim. Fakat sizlere teşekkür borçluyum, bende stok ayalarda serin ve yüksek saat hızları isterdim, yapacak bir şey yok Sapphire marka alarak aptallık ettim.
RX 6600 pulse kötü kanka sapphire genelde kötü değil. RX 6600XT pulse da oyle bir sorun yok mesela. RX 6600 pulse bizde de var voltaj ayarını vb manuel yaparak 2500-2650 mhz arasında oyunda çalıştırıyoruz kartı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
jacob
Ah be güzel kardeşim halinden anlıyorum! İçini açtım macun süreyim 5 aylık karta, soğutma bloğu leş gibi. 15 gün içinde aldıysan iade et. Değilse geçmiş olsun, fazla kafaya takmadan devam et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sarah
Ah be güzel kardeşim halinden anlıyorum! İçini açtım macun süreyim 5 aylık karta, soğutma bloğu leş gibi. 15 gün içinde aldıysan iade et. Değilse geçmiş olsun, fazla kafaya takmadan devam et.
Son pişmanlık neye yarar? Alalı 2 ay oldu acaba İtopya' ya göndersem üzerine bıraz para asus modelını yollasalar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sarah
RX 6600 pulse kötü kanka sapphire genelde kötü değil. RX 6600XT pulse da oyle bir sorun yok mesela. RX 6600 pulse bizde de var voltaj ayarını vb manuel yaparak 2500-2650 mhz arasında oyunda çalıştırıyoruz kartı.
Güzelim ROG Strix 1070 gitti, çok özlüyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
E hocam her malın fiyatı belli. Pulse en ucuz serilerden biri. Niye illa stok halde almak istiyorsunuz ki onu anlamadım biraz manuel fan ayarıyla 2600min 2700 maks 1900 memory kullanabilirsiniz. Aynı zamanda undervolt da yapmış oluyorsunuz. Neyden memnun olmadığınızı ve ne istediğinizi bir türlü tam anlamadım ekran kartı %99 dan aşağılara düşüyorsa zaten clock hızı da düşüyor sorununuz bu olabilir %10 ekran kartı kullanan oyunda 2.6ghz çalışmaz zaten. clock hızlarını değiştirmek sizin elinizde tamamen yakınacak bir durum yok elinizdeki kartı en iyi şekilde kullanmak sizin elinizde. Ha tabii ki üst düzey soğutması olan modeller kadar sessiz çalışmayabilir oc sonucu ama bende de mesela sızlanmak yerine pulse 6700xt yi 2500 min 2600 maks 2150 memory kullanıyorum. Zaten en iyi 6700xt ler bile stock halde 2.55-2.6 arası geziyor. 190watt civarı çektiği oyunlarda bile 67 derece geçmiyor tabii ki biraz fan sesi var ama o ses de benim için önemli bir durum değil. Siz neyden memnun değilsiniz bir türlü anlamadım :) ben pulse 6700xt den oldukça memnunum fiyat/performans olarak tabii ki gönül nitro+ red devil isterdi ama fiyat farkı var

Son düzenleme:
Top Bottom