RX 6600 FPS sorunu var mı ?

5600X ile o kadar fps farkı olması normal bence. Ben sadece rtx 3050 nin benimle nasıl aynı fpsi aldığını anlamadım.
Ekran kartı bişey farkettirmiyor işlemci farkettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx 6600 rtx 3060 dan güçlü ti a yakın diye biliyorum söylediğiniz gibiyse düşük gerçekten. Driverlar güncel mi?
3060dan güçlü değil

Ekran kartı bişey farkettirmiyor işlemci farkettiriyor.

3060dan güçlü değil
Knk bi tık daha güçlü oyunların fps değerlerine bakarsak

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar i5 11400 ile beraber msı armor rx 6600 kullanıyorum. Youtube de bir videoya denk geldim i5 11400f ile rtx 3050 li valorant test videosunda ortalama 250 fps falan alıyordu ama ben rx 6600 ile ortalama 220 fps falan alıyorum. RX 6600 daha güçlü bir ekran kartı neden daha az fps alıyorum acaba ?
hangi marka rx 6600 ?

Msı armor.

Bu videodakileri yaptım ama fpsde öyle gözle görülür bir artış olmadı zaten çoğu yapılıydı. OC yapsam fps falan artar mı ?
he bende xfx var da bende de aynı sorun var o yüzden sordum.

he bende xfx var da bende de aynı sorun var o yüzden sordum.
Aslında diğer oyunlarda gayet iyi fps veriyor ama sanırım valo işlemci oyunu olduğu için o kadar çok etkilemiyor ama yine de aynı fpsi vermesini anlayamadım. Hatta çoğu zaman 190 fps alıyorum.

Bir de bindda fps drobu yiyip duruyorum şu an ve ekran kartı kullanımı sadece %3 falan.

Ekler

• resim_2022-03-03_224616.png
    resim_2022-03-03_224616.png
    2.1 MB · Hit: 70
Bir de bindda fps drobu yiyip duruyorum şu an ve ekran kartı kullanımı sadece %3 falan.
Ekran kartı kullanımının o kadar az olması normal. Lost Ark oynarken %5 felan kullanıyordu arada. ama işlemcinin %87 kullanılıyor olması HİÇ AMA HİÇ normal değil.

Geri