Herkese merhabalar. Yeni almış olduğum rx 6600 ekran kartında bazı oyunlarda sorun yaşıyorum ve en çok dikkatimi çeken şey ise memory clock çok fazla oynak ve orantısız bir şekilde değerler alçalıp yükseliyor.
Sorunu assetto corsa oynarken fark ettim anlamadığım şekilde oyunu 30 sn kadar normal bir şekilde oynuyorum sonrasında ise fps drop oluşmaya başlıyor ve oyunu oynatmıyor. Dosya eklerini bırakıyorum . Msı afterburnerda aldığım ss'ler sistem boşta iken aldım.
Sistem Özellikleri
İşlemci: R5 1600 AF
Anakart: B450M S2H
Ekran kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 6600 8GB
Ram: Neo Forza 3200 Mhz ram 8x2 16GB
Psu: High Power 600w 80+ Bronze ECO
Oyun Samsung SSD 860 EVO 250GB diske kurulu
İşlemcimin bu ekran kartına düşük kaldığını biliyorum ama internetten yaptığım araştırmalar ve YT'den izlediğim videolardan sonra yıllarca 10 fps oyun oynayan biri olarak 100 fps yerine 80 fps almamın bi zararı olmadığını düşünerek aldım ekran kartını
Sorunu assetto corsa oynarken fark ettim anlamadığım şekilde oyunu 30 sn kadar normal bir şekilde oynuyorum sonrasında ise fps drop oluşmaya başlıyor ve oyunu oynatmıyor. Dosya eklerini bırakıyorum . Msı afterburnerda aldığım ss'ler sistem boşta iken aldım.
Sistem Özellikleri
İşlemci: R5 1600 AF
Anakart: B450M S2H
Ekran kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 6600 8GB
Ram: Neo Forza 3200 Mhz ram 8x2 16GB
Psu: High Power 600w 80+ Bronze ECO
Oyun Samsung SSD 860 EVO 250GB diske kurulu
İşlemcimin bu ekran kartına düşük kaldığını biliyorum ama internetten yaptığım araştırmalar ve YT'den izlediğim videolardan sonra yıllarca 10 fps oyun oynayan biri olarak 100 fps yerine 80 fps almamın bi zararı olmadığını düşünerek aldım ekran kartını