cpu fan hızınıneyi normal modda bırakayım hocam
sesten rahatsız olma ve fanların ömrü kısalmasın diye demiştim ama sen bilirsin sessiz modda çalışıyorsa diyeniyeki arttırmayayımmı
Hocam nasılsın daha bilgisayar alamadım ryzen 5 5600 rtx 4060 yapmaz değil mi bu sistemi alsam iyi olur mu uyumlu mubiraz evet darboğaz var biraz
konu aç yardımcı olayım günde 8-12 kişiye yardımcı oluyorum hatırlamadımHocam nasılsın daha bilgisayar alamadım ryzen 5 5600 rtx 4060 yapmaz değil mi bu sistemi alsam iyi olur mu uyumlu mu
Hocam rev 1.5 şimdi clock ratio ve vcorei dediginiz ayar yaptim digerleri auto zaten başka bir şey varmi f10 atiyorumrev kaç onu biliyormusun rev 1.0-1.1-1.2-1.3-1.4-1.5-1.7
evt atHocam rev 1.5 şimdi clock ratio ve vcorei dediginiz ayar yaptim digerleri auto zaten başka bir şey varmi f10 atiyorum
chipset driver deme hocam ben bunu ilk topladığımda yüklemiştim galiba ama yinede yükliyimevt at
Mesaj otomatik birleştirildi:
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B550M-DS3H-rev-15/support#support-dl uygulamadan en alttakini yükle
yokchipset driver deme hocam ben bunu ilk topladığımda yüklemiştim galiba ama yinede yükliyim