Neler Yeni

Yardım Rx 6600 Minecraft Fps Düşüklüğü?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar Bu konu Hakkında Dün Bir Konu Açmıştım Kusura Bakmayın Tekrar Açtım Minecraft'da bu imzadaki sistem ile 110-120 fps alıyorum. Ama izlediğim videolardakiler 670-800 arası alırken buna arkadaşımda dahil. ben neden böyle alıyorum. java da kurulu her şey updateli sodium falan kur diyolarda ben bukadar sistem alıyorum neden sodium kurmak istiyim ki sizce ? ne yapmam gerekiyor şuan

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Klasik amd, laptop mu kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmzanda sistemini şimdi gördüm, laptop değilmiş. Valla hangi mc oyuncusuna sorsam AMD ekran kartlarından uzak durun diyorlar, bi ara bende de RX 580 8GB vardı max 250fps alıyordum oyunda direk sattım.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik amd, laptop mu kullanıyorsun?

İmzanda sistemini şimdi gördüm, laptop değilmiş. Valla hangi mc oyuncusuna sorsam AMD ekran kartlarından uzak durun diyorlar, bi ara bende de RX 580 8GB vardı max 250fps alıyordum oyunda direk sattım.
Napacağım ya delireceğim

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Arkadaşlar Bu konu Hakkında Dün Bir Konu Açmıştım Kusura Bakmayın Tekrar Açtım Minecraft'da bu imzadaki sistem ile 110-120 fps alıyorum. Ama izlediğim videolardakiler 670-800 arası alırken buna arkadaşımda dahil. ben neden böyle alıyorum. java da kurulu her şey updateli sodium falan kur diyolarda ben bukadar sistem alıyorum neden sodium kurmak istiyim ki sizce ? ne yapmam gerekiyor şuan
F3 hangisi tuş hatirlayamiyorum bu fpsn falan gözüktüğü mekanda sağdaki tarafda kullanılan kart yazıyor muhtemelen inteli kullanıyor olabilir minecraft ekran kartına baglamayvs biseyler yazıp duzeltebilirsin

Benm laptopdada 1050 olmasina rağmen intel işlemciyi kullanıyordu mc ekran kartı kullanmama sorunu yazıp duzeltmistim bi yerlerden dene sende takma

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F3 hangisi tuş hatirlayamiyorum bu fpsn falan gözüktüğü mekanda sağdaki tarafda kullanılan kart yazıyor muhtemelen inteli kullanıyor olabilir minecraft ekran kartına baglamayvs biseyler yazıp duzeltebilirsin

Benm laptopdada 1050 olmasina rağmen intel işlemciyi kullanıyordu mc ekran kartı kullanmama sorunu yazıp duzeltmistim bi yerlerden dene sende takma
ryzen kullanıyorum ve zaten ryzen işlemcimi gösteriyor işte ama ekran kartımı kullansa 700 fps alırdım şimdiye

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
ryzen kullanıyorum ve zaten ryzen işlemcimi gösteriyor işte ama ekran kartımı kullansa 700 fps alırdım şimdiye
Eh işte ryzeni kullandığı için oluyor araştır internette biraz mc ekran kartını kullanma diye çözersin

FClouX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan bakan
görüntü ayarları>grafik ayarları ordan oyunları ekran kartına alabilirsiniz

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Eğer sağlam mc oyuncusuysan sat direk ya RTX 3060 ya da RTX 2060 almanı tavsiye ederim. Şahsen ben öyle yapacağım abdullah abinin sistemiyle.

FClouX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan bakan
monitörü inşallah ekran kartına bağlamışsınızdır

Bünyamina

80+ Platinum
ardakadaşlar ekran kartı önemli de işlemcin düşük 5 5600 5 5600x al artış yaşayacaksın o işlemci düşük kardeşim her şeyide ekran kartına bağlamayın

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
ardakadaşlar ekran kartı önemli de işlemcin düşük 5 5600 5 5600x al artış yaşayacaksın o işlemci düşük kardeşim her şeyide ekran kartına bağlamayın
aynı işlemci, gtx 1660 ile 800+ fps alıyordum.

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom