Neler Yeni

rx 6600 mü yada rtx 3060 mı

ElectriX

80+ Silver

Hocam bu sistem sizin attığınız sistemlerden hem daha ucuz hem daha iyi ama ufak bir darboğaz olabilir bilginiz olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada şimdi bir şey fark ettim attığım sistemdeki ram 8gb eğer alacaksanız 23 TL fazla verip 16 yapmayı unutmayın.
Psu olarak Powerboost mu tercih ediyoruz?

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Psu olarak Powerboost mu tercih ediyoruz?
Hocam idarelik olarak gayet yeterli bir psu hatta power boost psu kullanıpta memmnun olmayan sayısı cidden az evet malzeme kalitesi v.s tanınmış psu markalarına göre felan düşük kalabiliyor ama bence gayet yeterli psu ları var şahsen evde 2 tane power boost psu lu kasa var elektrik gitti geldi felan hiçbir şey olmadı tabi illa kesinlik isteniyorsa bir süre sonra psu upgrade yapılabilir ama o upgradeye kadar sorunsuz gideceğini düşünüyorum.

ElectriX

80+ Silver
Hocam idarelik olarak gayet yeterli bir psu hatta power boost psu kullanıpta memmnun olmayan sayısı cidden az evet malzeme kalitesi v.s tanınmış psu markalarına göre felan düşük kalabiliyor ama bence gayet yeterli psu ları var şahsen evde 2 tane power boost psu lu kasa var elektrik gitti geldi felan hiçbir şey olmadı tabi illa kesinlik isteniyorsa bir süre sonra psu upgrade yapılabilir ama o upgradeye kadar sorunsuz gideceğini düşünüyorum.
Bende kullanıyorum şu ana kadar bir şey olmadı ama ben biliçsizlikten ve aceleye gelmekten almıştım. Yeni Pc alacak arkadaşın dikkat etmesi gereken bir unsur diye yazdım.

Top Bottom