biliyom baya açtım arx a750 için kötü demişlerdi bazı forumlardaAynı gün içinde kaçıncı konu açışın bilmiyorum ama yine söyliyim.
7.5K bütçe için sıfır olarak en iyi ekran kartı;
Budur.Intel Arc A750 21P02J00BA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel Arc A750 21P02J00BA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel Arc A750 21P02J00BA 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 6.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şuan alabileceğin her marka için en düşük seviyede ekran kartıbiliyom baya açtım arx a750 için kötü demişlerdi bazı forumlarda
Kanka bana oturduğun şehri, tam bütçeni söyle ona göre ikinci elden bi kart bulayım sanaya kanka bilmiyom ben anlamıyom ikinci elden Allah rızası için
Kanka sen ne olsun istiyon? Arc için kötü diyon, Rx6600 pahalı diyon. Biz ne yapalım ki bu durumda? Zaten mining sonlarına yakın çıkan bir kart git adamın evinde dene , al işte.ya kanka bilmiyom ben anlamıyom ikinci elden Allah rızası için
ankara 7800 e fln ok umKanka bana oturduğun şehri, tam bütçeni söyle ona göre ikinci elden bi kart bulayım sana
ya nromalde arc alcaktım bi foruma girdim baya eleştirmişler ben kötü demedim ondan sonra fikrim değiştiKanka sen ne olsun istiyon? Arc için kötü diyon, Rx6600 pahalı diyon. Biz ne yapalım ki bu durumda? Zaten mining sonlarına yakın çıkan bir kart git adamın evinde dene , al işte.
FP oranına bakman lazım. İlla sıfır diyorsan o bütçe ile bir iki seçenek var zaten. Yeni alınmış ikinci el ürünlerin fiyatı otomatik olarak 1-2k düşüyor. Bulursun bi tane.ankara 7800 e fln ok um
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya nromalde arc alcaktım bi foruma girdim baya eleştirmişler ben kötü demedim ondan sonra fikrim değişti
ya nromalde arc alcaktım bi foruma girdim baya eleştirmişler ben kötü demedim ondan sonra fikrim değişti
Kankam biz sana anlatamıyoz heralde.Şuan alabileceğin her marka için en düşük seviyede ekran kartı
ARC A750 - RX 6600 - RTX 3060 8GB
Her marka için böyle.
7.5K bütçe için A750'den başka alternatifin yok.
Tavsiyem;https://shbd.io/s/l0LUvV1Tankara 7800 e fln ok um
Mesaj otomatik birleştirildi: