MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
diğer oyunlarda hiç bir sıkıntı yok ama e fooball peste 15 fps oluyor maça girince kasmaktan oynanılmıyor nedir bunun sebebi?
FPS kısıtlaması açmış olabilir misin? Driver üzerinden veya direkt oyunun ayarlarından.diğer oyunlarda hiç bir sıkıntı yok ama e fooball peste 15 fps oluyor maça girince kasmaktan oynanılmıyor nedir bunun sebebi?
hayırFPS kısıtlaması açmış olabilir misin? Driver üzerinden veya direkt oyunun ayarlarından.
i5 12400fUsta işlemcini bilmiyorum. İşlemcide ekran kartı varken girişte bazen ekran kartını seçiyor. Benim başıma bir iki oyunda gelmişti. Varsa bilgilendir yoksa başka çözüm bakalım.
güncelledim kur diyom bana setup has detected incompatible build. setup will now exit diyoo kutsal soruyu sorayım, driverlar güncel mi
allah allah hiç amd ekran kartı kullanmadım sebebini bilmiyorum bilen biri yazar şimdi ya da youtubeda da çözümü olabilir bakmadıysan bir göz at derimi5 12400f
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncelledim kur diyom bana setup has detected incompatible build. setup will now exit diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncelledim pcyi açıp kapattım düzeldi sürekli güncellemeyi yapmam lazım demekki tşk agalar
çözdüm knk güncelle dedin ya olduallah allah hiç amd ekran kartı kullanmadım sebebini bilmiyorum bilen biri yazar şimdi ya da youtubeda da çözümü olabilir bakmadıysan bir göz at derim
Dediğin şeyde haklısınamd en iyisi ya. işlemcide inteli, ekran kartında nvidia yı tokatlıyor. amd çok eyi amd en iyi fiyata en var olamaz performansı sunuyor amd. amd teknolojide çok ileride nvidia işine bak. amd yapar nvidia Intel izler. amd en iyisi nvidia fanboyluğu yapmayın
22.5.1 kullanın en son sürümü hiçbir zaman kullanmayın.güncellemiştimde 1 tane daha gelmiş
kanka valla bizde meraklı değiliz amd ye param buna yetiyodu nvidiva alsam rtx3050 geliyodu bütçeme rx 6600 varkende rtx 3050 almam şimdiamd en iyisi ya. işlemcide inteli, ekran kartında nvidia yı tokatlıyor. amd çok eyi amd en iyi fiyata en var olamaz performansı sunuyor amd. amd teknolojide çok ileride nvidia işine bak. amd yapar nvidia Intel izler. amd en iyisi nvidia fanboyluğu yapmayın
22.8.1 e güncelledim22.5.1 kullanın en son sürümü hiçbir zaman kullanmayın.