Neler Yeni

Yardım rx 6600 pes 15fps yardım

diğer oyunlarda hiç bir sıkıntı yok ama e fooball peste 15 fps oluyor maça girince kasmaktan oynanılmıyor nedir bunun sebebi?

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
o kutsal soruyu sorayım, driverlar güncel mi :D

amd en iyisi ya. işlemcide inteli, ekran kartında nvidia yı tokatlıyor. amd çok eyi amd en iyi fiyata en var olamaz performansı sunuyor amd. amd teknolojide çok ileride nvidia işine bak. amd yapar nvidia Intel izler. amd en iyisi nvidia fanboyluğu yapmayın:kekw:

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Usta işlemcini bilmiyorum. İşlemcide ekran kartı varken girişte bazen ekran kartını seçiyor. Benim başıma bir iki oyunda gelmişti. Varsa bilgilendir yoksa başka çözüm bakalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta işlemcini bilmiyorum. İşlemcide ekran kartı varken girişte bazen ekran kartını seçiyor. Benim başıma bir iki oyunda gelmişti. Varsa bilgilendir yoksa başka çözüm bakalım.
i5 12400f
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kutsal soruyu sorayım, driverlar güncel mi :D
güncelledim kur diyom bana setup has detected incompatible build. setup will now exit diyo

güncelledim pcyi açıp kapattım düzeldi sürekli güncellemeyi yapmam lazım demekki tşk agalar

Son düzenleme:

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
i5 12400f

güncelledim kur diyom bana setup has detected incompatible build. setup will now exit diyo

güncelledim pcyi açıp kapattım düzeldi sürekli güncellemeyi yapmam lazım demekki tşk agalar
allah allah hiç amd ekran kartı kullanmadım sebebini bilmiyorum bilen biri yazar şimdi ya da youtubeda da çözümü olabilir bakmadıysan bir göz at derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
amd en iyisi ya. işlemcide inteli, ekran kartında nvidia yı tokatlıyor. amd çok eyi amd en iyi fiyata en var olamaz performansı sunuyor amd. amd teknolojide çok ileride nvidia işine bak. amd yapar nvidia Intel izler. amd en iyisi nvidia fanboyluğu yapmayın:kekw:
Dediğin şeyde haklısın

kanka valla bizde meraklı değiliz amd ye param buna yetiyodu nvidiva alsam rtx3050 geliyodu bütçeme rx 6600 varkende rtx 3050 almam şimdi

22.5.1 kullanın en son sürümü hiçbir zaman kullanmayın.
22.8.1 e güncelledim

Top Bottom