Neler Yeni

RX 6600 Pulse alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
alıcam demedim zaten çok uzattın, sen bana nakit demedinmi bende 6 bin var üstünüde başkasından alıcam, yani sorun senin anlayamaman hemen veremem 500 eksik demek istemiştim amacım gençlere faydam olsun diyeydi yoksa ihtiyacım yok, al sat yapıyorum olay bu, yargılamadan önce iyi dinleyin lütfen
Dostum iyi dinliyorum ama sana bana 7 bin lira veremiyorsun 500 bulan bir 500 daha bulur al sattan belki şöyle yapıcaksın garantiye yollayıp sorunu var diyip sıfır vericekler belki sana sende gitip 7500 belki daha fazlaya satacaksın nerden bileyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alıcam demedim zaten çok uzattın, sen bana nakit demedinmi bende 6 bin var üstünüde başkasından alıcam, yani sorun senin anlayamaman hemen veremem 500 eksik demek istemiştim amacım gençlere faydam olsun diyeydi yoksa ihtiyacım yok, al sat yapıyorum olay bu, yargılamadan önce iyi dinleyin lütfen

satmaya çalışan sendin biz zaten anlaşamamıştık kendin satıyım diyorsun konuyu buraya getiren sensin suçlamadan önce önceki mesajları okuyun ve ona göre yorumlayın
6500tl ye allah rızası için soruyorum rx6600 varmı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
sercan
kardeşim seni rahtasız eden bir durum varsa güzelce dile getirebilirsin, sende ozaman sen garantiye yolla 7000 al sorunsuz sualsiz neden bana akıl veriyorsunki ticaret bu fiyat uymuyorsa , rakam uymadı teşekkürler dersin . zaten bende uzatmadım senin satmak istiyor olman benin 500 bulmamı gerektirmiyor, bence ederi 6500 sen garantiye gönder 7000 al ozaman. Benim satıcağım fiyat seni ilgilendirmezki böyle bir saçmalıkmı var istersem 6 bine satarım istersem 10 bine buna sen karar veremezsin başkasının rızkına göz dikme sen aldığına sattığına bak herkesin ticareti kendine

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
kardeşim seni rahtasız eden bir durum varsa güzelce dile getirebilirsin, sende ozaman sen garantiye yolla 7000 al sorunsuz sualsiz neden bana akıl veriyorsunki ticaret bu fiyat uymuyorsa , rakam uymadı teşekkürler dersin . zaten bende uzatmadım senin satmak istiyor olman benin 500 bulmamı gerektirmiyor, bence ederi 6500 sen garantiye gönder 7000 al ozaman. Benim satıcağım fiyat seni ilgilendirmezki böyle bir saçmalıkmı var istersem 6 bine satarım istersem 10 bine buna sen karar veremezsin başkasının rızkına göz dikme sen aldığına sattığına bak herkesin ticareti kendine
Reis tabikide sattığım fiyat ve senin satacağın fiyat beni ilgilendiriyor ben niye sana boşu boşuna az fiyata satayim ben kimsenin rıskına göz dikmiyorum sen öldürüyorsun birde hiç utanmadan aldığın fiyata göre eleştir demişsin eğer her şey öyle olsaydı bir araba 100 tl olması gerekirken 300 bin olmazdı ticarette böyle olmaz ölüm kalım meselasinde böyle olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
sercan
kardeşim herkesin ticareti kendine sana uymuyorsa bana uymuyor dersin kapatırsın konuyu , gelipte beni eleştiremezsin . Ben 6500 derim sen 7000 dersin fiyat herkese göre değişir . Senin az yada fazla satman beni ilgilendirmez yada ben fazla yada aza satmam seni ilgilendirmez. Ticaret bilmiyorsun sen. Bu fiyata uymuyorsa sende uymuyor benim teklifim bu dersin gelipte bana 500 bulan bir 500 daha bulur diyemezsin, biraz işin adabını öğren. Zaten piyasada hiçbirşey doğru değil sen kendine göre bir skala belirle ve başkaları için atıp tutma rakam ne bu , uyar uymaz fazla uzatma. Pazarlık yapılır fakat 2 tarafa uyarsa ticaret olur. Kartınıda keyfimce almak istedim parya ihtiyacın var gibi gözüküyordu, önemli değil. Birdaha karşındakinin verdiği teklifi yargılamadan önce bir düşün. Herkesin ticareti kendine, daha yazmıyıcam çok boş bir mevzu. İyi günler

Neyine utanıcam , doğru düzgün ticaret bilmiyorsun, hadi bak işine

Son düzenleme:

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Uygunsuz davranış
kardeşim herkesin ticareti kendine sana uymuyorsa bana uymuyor dersin kapatırsın konuyu , gelipte beni eleştiremezsin . Ben 6500 derim sen 7000 dersin fiyat herkese göre değişir . Senin az yada fazla satman beni ilgilendirmez yada ben fazla yada aza satmam seni ilgilendirmez. Ticaret bilmiyorsun sen. Bu fiyata uymuyorsa sende uymuyor benim teklifim bu dersin gelipte bana 500 bulan bir 500 daha bulur diyemezsin, biraz işin adabını öğren. Zaten piyasada hiçbirşey doğru değil sen kendine göre bir skala belirle ve başkaları için atıp tutma rakam ne bu , uyar uymaz fazla uzatma. Pazarlık yapılır fakat 2 tarafa uyarsa ticaret olur. Kartınıda keyfimce almak istedim parya ihtiyacın var gibi gözüküyordu, önemli değil. Birdaha karşındakinin verdiği teklifi yargılamadan önce bir düşün. Herkesin ticareti kendine, daha yazmıyıcam çok boş bir mevzu. İyi günler

Neyine utanıcam , doğru düzgün ticaret bilmiyorsun, hadi bak işine
Ben mi bilmiyorum sizin yüzünüzden insanlar çok az fiyata satıyor birde yüzsüzce ticaret bilmiyorsunuz diyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
sercan
Kimseye yüzsüz , vb hakaretlerde bulunamazsın şikayet ediyorum sizi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Kimseye yüzsüz , vb hakaretlerde bulunamazsın şikayet ediyorum sizi
Edebilirsiniz ben sizden bin kat daha iyi bir insanı buldum birde sizde bana rızık yiyor diyemezsiniz kimin yiyip kimin yemediğini allahtan başka bilemez bende sizi şikayet ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
sercan
Başkasının rızkı sizi ilgilendirmez , ben size hakarette bulunmadım yüzsüz vb konuşmalaınızdan dolayı şikayet edildiniz, terbiyesiz insan

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Başkasının rızkı sizi ilgilendirmez , ben size hakarette bulunmadım yüzsüz vb konuşmalaınızdan dolayı şikayet edildiniz, terbiyesiz insan
Sizde dini ele alıp prim kasmanızsan başka bir sorun yok.

Ve bana terbiyesiz deme hakkınız yok sizin gibi insanlar yüzünden bugün ekran kartları stok sıkıntısı yaşandı hem siz hem miningçiler yüzünden.

Top Bottom