HarbiyeliTRe
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 505
- İsim
- Emirhan Trm
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum iyi dinliyorum ama sana bana 7 bin lira veremiyorsun 500 bulan bir 500 daha bulur al sattan belki şöyle yapıcaksın garantiye yollayıp sorunu var diyip sıfır vericekler belki sana sende gitip 7500 belki daha fazlaya satacaksın nerden bileyim.alıcam demedim zaten çok uzattın, sen bana nakit demedinmi bende 6 bin var üstünüde başkasından alıcam, yani sorun senin anlayamaman hemen veremem 500 eksik demek istemiştim amacım gençlere faydam olsun diyeydi yoksa ihtiyacım yok, al sat yapıyorum olay bu, yargılamadan önce iyi dinleyin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
6500tl ye allah rızası için soruyorum rx6600 varmı.alıcam demedim zaten çok uzattın, sen bana nakit demedinmi bende 6 bin var üstünüde başkasından alıcam, yani sorun senin anlayamaman hemen veremem 500 eksik demek istemiştim amacım gençlere faydam olsun diyeydi yoksa ihtiyacım yok, al sat yapıyorum olay bu, yargılamadan önce iyi dinleyin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
satmaya çalışan sendin biz zaten anlaşamamıştık kendin satıyım diyorsun konuyu buraya getiren sensin suçlamadan önce önceki mesajları okuyun ve ona göre yorumlayın