bence hiç bu vs ye girme yıllarca amd readon kullandım gtx 1660 supere geçtim. sana da öneririm çünkü 2. el fiyatlarında pek fazla fark yok dediklerindeBu kartlardan birisinin ikinci elini alacağım arkadaşlar. Bu kartlardan hangisinin ikinci eli daha iyidir, bilen var mı?
1080 ti kat kat daha iyi yojtube dan testlere bakabilirsin ama eski bir kart tek eksisi buBu kartlardan birisinin ikinci elini alacağım arkadaşlar. Bu kartlardan hangisinin ikinci eli daha iyidir, bilen var mı?
Daha alt bir kart almam mümkün değil. 2k monitör de düzgün bir fps ile oyun oynamak istiyorum. Monitör 11k, ekran kartımın ikinci eli 2k. Burada bir uyuşmazlık fark ettim ve ekran kartı değişmem gerek . Ne alsam bilemiyorum.gtx 1080ti nvidia rahatlığını verir ama tabii çok daha eski bir kart 2. elleri baya yıllanmış ürünler, rx 6600de rx 6600 işte fazla söze gerek yok ama ben nvidia tercih ederdim, ama mümkünse iksinide alma hiç 2. ele bulaşmadan daha alt segment bir kart al.
Ama rx 6600 de fsr var. 2k da oyun oynamak için daha iyi olur diye düşünüyorum.1080 ti kat kat daha iyi yojtube dan testlere bakabilirsin ama eski bir kart tek eksisi bu
bütçen ne kadar dostum ve şuan da kullandığın kart nedir?Daha alt bir kart almam mümkün değil. 2k monitör de düzgün bir fps ile oyun oynamak istiyorum. Monitör 11k, ekran kartımın ikinci eli 2k. Burada bir uyuşmazlık fark ettim ve ekran kartı değişmem gerek . Ne alsam bilemiyorum.
Bütçem yok Zamanla toplayacağım. Bir ay içinde bir kart alabilirim. Ama bütçem muhtemelen maks 6k olur. Şu anki kartımsa rx 570 nitro plus.bütçen ne kadar dostum ve şuan da kullandığın kart nedir?
Emin değilim, şu an ekran kartına para vermek istemiyorum. Fakat bir yandan da kasım bitmeden almam lazım. Rx 6600 üstü kartlar da çok pahalı olduğu için ne yapsam bilemiyorum.6600 değilde, 6600XT 1080ti ayarında bir kart. Hatta yeni nesil oyunlarda daha iyi bile.
6600'de 1080 ayarında denebilir hemen hemen.
Bu kartlardan birisinin ikinci elini alacağım arkadaşlar. Bu kartlardan hangisinin ikinci eli daha iyidir, bilen var mı?