RX 6600 vs GTX 1080 ti

Ama rx 6600 de fsr var. 2k da oyun oynamak için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fsr işin içine girdiğinde rx 6600 oyun fps si olarak daha iyi değil mi?
1080 ti tokatlar kanka dün merakımdan testlerine bakmıştım eski kart güclüydü yenileri geçemez dedim baya tokatlıyodu yaşlı kurt o kart

1080 ti tokatlar kanka dün merakımdan testlerine bakmıştım eski kart güclüydü yenileri geçemez dedim baya tokatlıyodu yaşlı kurt o kart
Biliyorum fakat ben render falan almayacağım. Sadece oyun değerleri gerekli. Bu yüzden fsr desteği ile birlikte 2k da hangisi daha çok fps veriyor sizlere sormak istedim. Daha fsr hakkında cevap gelmedi. Gelirse fiyat ve güncellik durumuna göre bir karar verim kasım ayı içersinide yeni bir kart alamya çalışacağım.

Biliyorum fakat ben render falan almayacağım. Sadece oyun değerleri gerekli. Bu yüzden fsr desteği ile birlikte 2k da hangisi daha çok fps veriyor sizlere sormak istedim. Daha fsr hakkında cevap gelmedi. Gelirse fiyat ve güncellik durumuna göre bir karar verim kasım ayı içersinide yeni bir kart alamya çalışacağım.
kanka bilmiyom ama 1080 ti da dlss destekliyorsa dlss diye bir şey varsa oyunlarda zaten 1080ti cok guclu bir kart bu üstünlük varsa amd tercih edilmesinin sebebi de hem ucuz hem de salt bir şekilde aşırı guclu olması rakipleri de dedigin gibi dlss gibi seyler kullanıp geçiyor 1080ti da kullanılıyorsa 1080 ti fsr var diyosun 1080ti da dlss varsa 1080ti kankam internetten baktım dlss off falan yazıyodu cogu oyunda grafik kartı amd olarak gösterilseydi fsr off yazmaz mıydı?

kanka bilmiyom ama 1080 ti da dlss destekliyorsa dlss diye bir şey varsa oyunlarda zaten 1080ti cok guclu bir kart bu üstünlük varsa amd tercih edilmesinin sebebi de hem ucuz hem de salt bir şekilde aşırı guclu olması rakipleri de dedigin gibi dlss gibi seyler kullanıp geçiyor 1080ti da kullanılıyorsa 1080 ti fsr var diyosun 1080ti da dlss varsa 1080ti kankam internetten baktım dlss off falan yazıyodu cogu oyunda grafik kartı amd olarak gösterilseydi fsr off yazmaz mıydı?
1080 ti dlss desteklemez. Ben rx 6600 fsr destekliyor dedim. Yani performansı arttırılabilir. Ayrıca daha güncel olduğu için tercih edilebilirliği fazla gibi geliyor bana. Sadece güç olarak bakarsak 1080 ti daha iyi diye biliyorum.

1080 ti dlss desteklemez. Ben rx 6600 fsr destekliyor dedim. Yani performansı arttırılabilir. Ayrıca daha güncel olduğu için tercih edilebilirliği fazla gibi geliyor bana. Sadece güç olarak bakarsak 1080 ti daha iyi diye biliyorum.
hangi oyunu 2 k oynucaksın

ayrıca rx 6600xt veya 6650 tercih etmeni tavsiye ederim 2 icin yoksa 1080ti saf güçte geciyo

1080ti iyi hosta cok eski hocam ya maceraya gerek yok

1080ti iyi hosta cok eski hocam ya maceraya gerek yok
Harbiden ya :D

hangi oyunu 2 k oynucaksın

ayrıca rx 6600xt veya 6650 tercih etmeni tavsiye ederim 2 icin yoksa 1080ti saf güçte geciyo
rx 6600 e fsr eklediğimizde önüne geçemez mi 1080 ti ın

1080 ti daha performanslı
fsr desteği ve güncelliği işin içine katarak düşünün. Ben emin olamadım ama rx 6600 daha baskın kaldı gibi

İkinci el 3060 fiyatlarını bilmiyorum ama 3060

Bu kartlardan birisinin ikinci elini alacağım arkadaşlar. Bu kartlardan hangisinin ikinci eli daha iyidir, bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

BU HATAYI YENİ YENİ SÜREKLİ ALMAYA BAŞLADIM GEREK OYUNLARDA GEREK İNTERNET TARAYICISINDA GEREK DİSCORD KULLANIRKEN, EKRAN BİRDEN KAPANIYOR SİMSİYAH OLUYOR 10-15 SANİYE SONRA EKRAN GERİ GELİYOR VE YUKARIDA BELİRTTİĞİM FOTOĞRAFTA Kİ HATAYI VERİYOR NEDEN OUR ACİL YARDIM LÜTFEN!
Ben sırf bu yüzden Nvidia aldım

normalde amd öven biri değilimdir.( elimdeki kart sağolsun soğuttu) amd'yi paran yoksa al derim. 1080ti çok eski kart. elinde patlama riski yüksek. maceraya gerek yok. 6600 alır geçerdim.

Geri