B A T U H A N
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
RX 6600 saf güç olarak daha güçlü.
FSR ile uçuyor FPS.
FSR ile uçuyor FPS.
Son düzenleme:
Bizzat çözmedim ama çözülürken süreci kendi gözlerim ile gördüm dediğim gibi 700 kişiden sadece 3 kişide sorun çıktı. İnanıp inanmamak sizde ama 6000 serisinde driver problemi diye bir şey yok veya aşırı derecede nadir o sans ile nvidia alsa nvidia 'da da başına gelirTecrübenizi karalamak adına bir şey söylemedim. Yalnızca tecrübenizi bizzat kendiniz sorunları çözerek edinmiş gibi anlatmanızdan emin olmak istedim. Rahatsız ettiyse ben de bilemem. Neyse arkadaşa tecrübe aktarmak isteyen varsa foruma engel olmayalım. İyi günler.
Pardon? Rx6600 3050 ye saf güçte ne kadar fps fark atıyor biliyor musunuz?RX 6600 saf güç olarak değil.
FSR ile uçuyor FPS.
XFX iyidir.Hocam peki sizce xfx iyi midir yoksa başka bir markanın kartına mı yöneleyim bide https://moleculepc.com/urun/da-m1-1/#reviews şu sistem nasıldır
Çok pardon, yanlış yazmışım.Bizzat çözmedim ama çözülürken süreci kendi gözlerim ile gördüm dediğim gibi 700 kişiden sadece 3 kişide sorun çıktı. İnanıp inanmamak sizde ama 6000 serisinde driver problemi diye bir şey yok veya aşırı derecede nadir o sans ile nvidia alsa nvidia 'da da başına gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon? Rx6600 3050 ye saf güçte ne kadar fps fark atıyor biliyor musunuz?
Watman hatası arada veriyor rx6600 yaşadımWattMan hataları değil mi hocam?
wattman nedir ve nasıl çözeriz?Watman hatası arada veriyor rx6600 yaşadım![]()