Neler Yeni

RX 6600 Wattman Nasıl Ortaya Çıkar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
Wattman hatası gelincr direkt bilgisayar mı kapanıyor yoksa oyun mu kapanıyor
Oyun kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd nin bana kalırsa tek eksiği valorant oyuncusuyum ve gecikme değerini göstermiyor sanırım 1. 1.5 gecikme alıyorum öyle hissettiriyor arkadaşlarım nvdia 0.5 gecikme vs alıyor sorun değil aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Oyun kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd nin bana kalırsa tek eksiği valorant oyuncusuyum ve gecikme değerini göstermiyor sanırım 1. 1.5 gecikme alıyorum öyle hissettiriyor arkadaşlarım nvdia 0.5 gecikme vs alıyor sorun değil aslında
Hocam bir şey sorucam windows açılışında kısa süre siyah ekranda kalıyor sonra açılıyor kısa süreden kastım 7 8 saniye kadar hiçbir şey gelmiyor sonra direk pc açılıyor ve oyunlarda alt tab yapınca karanlık bir ekran geliyor sonra oraya geçiyor bu wattman mıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Hocam bir şey sorucam windows açılışında kısa süre siyah ekranda kalıyor sonra açılıyor kısa süreden kastım 7 8 saniye kadar hiçbir şey gelmiyor sonra direk pc açılıyor ve oyunlarda alt tab yapınca karanlık bir ekran geliyor sonra oraya geçiyor bu wattman mıdır
Evet wattman alıyorsun. Özellikle alt tab yaptıktan sonra olur bu. Bende bu hatadan muzdaribim. Şöyle bi taktik geliştirdim valorantta 10 dakika oynadıktan sonra sayamayacağım kadar alt+tab yapıyorum. Yok hata vermiyor. Ama oyunumu oynayıp bitirdikten sonra oyunu kapatırken wattman veriyor. Anlamadım neye göre veriyor. Şimdilik duvar kağıdını full siyah yaptım olmuyor gibi. Değişik bir hata. Servise gönderirim diye düşünüyorum ama hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,088
Üyeler
167,928
Son üye
Topic06
Top Bottom