hakan32
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,557
- İsim
- Hakanbey
Siz almassınız ama ben alırım performans beğenmiyorsunuz bu sizin fikriniz piyasada 1050ti ile hala canavar gibi oyun oyunuyorlar herkes 200+fps oyun oynamıyor 40-60 fps verse yeter diyen dolu kullanıcı var Neyin kafasındasınız Oldu herkes 4090 -7900xtx kullansın zaten başka derdi yok milletin. Hepsini geçtim APU sistemle hala Oyuncu kitlesi bile var 4060 Canavar gibi kart kim ne derse desin.Hm.. siz yanlış anlamışsınız. 4060 ti gibi bir kart çok güçlü. Bu tarz güçteki bir kartta vram önemli. Nedenini en basitinden oyun ayarlarından açıklamam gerekirse oyunlarda varsayılan olarak gelen ayarlar çok yüsleeceği için ve bu ayarları düşürseniz bile vram kartın güçü nedeniyle sıkıntıya sokacaktır. Hatta bana inanmıyorsanız direkt forum sahibinden sebebini dinleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğinizde bir bakın fsr de yarı yarıya düşer diyorsunuz. Üzerine 16 GB ram olmasına rağmen. Sizce bu durumda hangisi ileriye dönük bir tercih.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem bakarsanız dediğiniz kartlar günümüzde genel olarak düşük-orta grafikler için hizmet sunan kartlar. Sizce bu lardaki VRAM ile 4060 ti gibi bir güç canavarındaki VRAM bir mi? Hiç sanmıyorum. Teknik detayları incelerseniz bile bariz olarak 4060 ti için 8gb hatta 12 GB bile ne kadar yetersiz olduğunu anlarsınız. Ama bu ne sizin nede benim suçum. Kartı başta böyle üretip manipülasyon yapan Nvdia suçlu. Ben bu kart iyi performans verse bile almam. Bu VRAM ile vermiyor zaten. Markaların bu tarz oyunlarına gelmeyin. Arkadaş için bana kalırsa AMD en mantıklı seçim. Neyse yinede araştırıp son kararı vermek onun tercihi.