RX 6600 XT işlemci önerisi

işlemciye zam gelmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki termal macun ne almalıyım ona çok ayıramam bütcemi 100-250 arası bir şey arıyorum internette yoksa çarşıdan mx4 alacağım
Attığım soğutucuyu al yanında iş görür düzeyde bir macun gelecek bütçe yoksa onu kullanırsın pek sorun değil o.

İşlemci indirime girer acelen yoksa bekleyebilirsin, 13400F nin 3700e satıldığını bile gördüm.

Attığım soğutucuyu al yanında iş görür düzeyde bir macun gelecek bütçe yoksa onu kullanırsın pek sorun değil o.

İşlemci indirime girer acelen yoksa bekleyebilirsin, 13400F nin 3700e satıldığını bile gördüm.
pazartesi salıya kadar beklerim soğutucuyu şimdiden alıyorum

pazartesi salıya kadar beklerim soğutucuyu şimdiden alıyorum
Bugün cuma aslında Gaming gecesine bak akşama bir şey yakalama şansın yüksek işlemci konusunda. İncehesap arada 12600KF ye de indirim yapıyor fiyat düşerse baktığın modellere ek olarak ona da bakarsın 14400F den güçlü işlemci o da.

Bugün cuma aslında Gaming gecesine bak akşama bir şey yakalama şansın yüksek işlemci konusunda. İncehesap arada 12600KF ye de indirim yapıyor fiyat düşerse baktığın modellere ek olarak ona da bakarsın 14400F den güçlü işlemci o da.
maaşım pazartesi yatacak o yüzden şuan almam imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğutucuyu aldım 500 tl ye geldi birde mx4 termal macun aldım 177 tl ye geldi hepsi buradadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri