RX 6600 XT Nitro+ RENDER PERFORMANSI

Reaksiyon skoru
25
Merhaba arkadaşlar sorum çok basit 3060 ti li bir kasa toplayacaktım ama bütçemi çok aşıyor onun yerine rx 6600 xt nitro+ ekran kartı kullansam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım adobe programlarını kullanırken?

veya bu ekran kartının bildiğiniz kronik bir sıkıntısı var mı? amazondan sipariş vermeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yok mu bilgisi olan
6600xt güzel kart işini görür fakat nvidiadaki bazı özellikler çekirdekler falan programlarda güzel iş yapıyor diye biliyorum.
ama bütçen yetmiyorsa 6600xt de üzmez yani

model olarak bilmiyorum ama 6600 xt kullanıyorum çok memnunum

Merhaba arkadaşlar sorum çok basit 3060 ti li bir kasa toplayacaktım ama bütçemi çok aşıyor onun yerine rx 6600 xt nitro+ ekran kartı kullansam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım adobe programlarını kullanırken?

veya bu ekran kartının bildiğiniz kronik bir sıkıntısı var mı? amazondan sipariş vermeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
ben 3060 alacaktım butcemi aştı bende rx6600 aldım 3060 kadar güçlü olmasada hiç sorun yaşatmadı farkını hissetmedim yani keşke 3060 alsaydım demedim ama 3060 ti alamıyorsanda en azında 3060 ın iyi versyonları var özellikle asus un çok dikkatımı çekmişti 3060 a bakmanı tavsiye ederim nvidia olursa daha memnun olursun

render konusunda bende render işleriyle çok uğraşıyorum hangi programı kullanacağına göre değişir performansı

render konusunda bende render işleriyle çok uğraşıyorum hangi programı kullanacağına göre değişir performansı
şu anlık premiere pro affer effects photoshop kullanacağım renderlarken bekleyeceğim zaman o kadar da önemli değil 1 saat bekleniyorsa 1 saat 20 dakikada beklerim asıl öğrenmek istediğim programları kullanırken bir kasma donma uyumsuzluk gibi durumlar yaşar mıyım
işlemci r5 5600x ssd samsung 980 pr o 500gb

şu anlık premiere pro affer effects photoshop kullanacağım renderlarken bekleyeceğim zaman o kadar da önemli değil 1 saat bekleniyorsa 1 saat 20 dakikada beklerim asıl öğrenmek istediğim programları kullanırken bir kasma donma uyumsuzluk gibi durumlar yaşar mıyım
işlemci r5 5600x ssd samsung 980 pr o 500gb
hocam ben blender unity zbursh vs kullanıyorum aralarında en çok blender kullanıyorum hiç sorun yaşatmadı bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,829
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri