İyzico gaming gen indirimi bitti diye biliyorum sadece ilk alışverişe 500 tl var bide Parolapara 400 var.Anakart:
İyzico hala geçiyorsa bunu 1.700'e alırsın![]()
MSI A520M PRO 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 Anakart
Core Boost teknolojisi MSI’ın özel yerleşim ve dijital güç tasarımı sayesinde işlemciye saf ve kararlı akım iletilmesini sağlar.www.gaming.gen.tr
İşlemci olarak 2.elden Ryzen 5 5600 3k civarına bulabilirsin.
Ram:
Bu sitede de iyzico geçerli sanırım bundan da bi 500 TL daha düşürürsün 600-700 liraya felan gelir ramler.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Ha evet yanlış yazmışım 900 lira düşüyor o zaman ilk sipariş indirimi hala devam ediyorsa.İyzico gaming gen indirimi bitti diye biliyorum sadece ilk alışverişe 500 tl var bide Parolapara 400 var.
itopya da var mıydı hocam ilk sipariş indirimi? ben iyzico da itopyayı gördüm ama bunların sağı solu belli olmazİyzico gaming gen indirimi bitti diye biliyorum sadece ilk alışverişe 500 tl var bide Parolapara 400 var.
vardı en son hocam ben bayramdan 1 gün önce aldım ilk alışveriş indiriminiHa evet yanlış yazmışım 900 lira düşüyor o zaman ilk sipariş indirimi hala devam ediyorsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
itopya da var mıydı hocam ilk sipariş indirimi? ben iyzico da itopyayı gördüm ama bunların sağı solu belli olmaz
itopya da geçerliyse aynı paraya b450 var, itopyadan b450 çekebilir 1.5k civarına o zamanvardı en son hocam ben bayramdan 1 gün önce aldım ilk alışveriş indirimini