Rx 6600 xt yanına ram anakart işlemci

Yoko

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
Rx 6600 xt ekran kartım var anakart ram işlemci lazım bütçem 5-6 bin tl 2. el de olabilir hangi parçalara yöneleyim bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Anakart:
İyzico hala geçiyorsa bunu 1.300'e alırsın

İşlemci olarak 2.elden Ryzen 5 5600 3k civarına bulabilirsin.

Ram:
Bu sitede de iyzico geçerli sanırım bundan da bi 900 TL daha düşürürsün 200-300 liraya felan gelir ramler.

Anakart:
İyzico hala geçiyorsa bunu 1.700'e alırsın

İşlemci olarak 2.elden Ryzen 5 5600 3k civarına bulabilirsin.

Ram:
Bu sitede de iyzico geçerli sanırım bundan da bi 500 TL daha düşürürsün 600-700 liraya felan gelir ramler.
İyzico gaming gen indirimi bitti diye biliyorum sadece ilk alışverişe 500 tl var bide Parolapara 400 var.

İyzico gaming gen indirimi bitti diye biliyorum sadece ilk alışverişe 500 tl var bide Parolapara 400 var.
Ha evet yanlış yazmışım 900 lira düşüyor o zaman ilk sipariş indirimi hala devam ediyorsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

itopya da var mıydı hocam ilk sipariş indirimi? ben iyzico da itopyayı gördüm ama bunların sağı solu belli olmaz

Son düzenleme:
Ha evet yanlış yazmışım 900 lira düşüyor o zaman ilk sipariş indirimi hala devam ediyorsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

itopya da var mıydı hocam ilk sipariş indirimi? ben iyzico da itopyayı gördüm ama bunların sağı solu belli olmaz
vardı en son hocam ben bayramdan 1 gün önce aldım ilk alışveriş indirimini

Geri