bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
RTX 3060 parasına ondan daha iyi bir GPU çıkıyorsa kimse eleştiremez bu durumu. Gayet iyi fiyata sahip.
Vallahi benim şu an anlık zararım 6.000 - 7.000 TL'yi geçti insan ister istemez üzülüyor keşke hiç düşmeseydi diye. Bir de öyle bir düşüyor ki sadece PC parçaları da değil monitör falan da aldığım fiyattan 1.000 TL aşağısına düşmüş.Bende geçen ay piyasanın zirve yaptığı dönemde topladım kendi adıma üzülüyorum.
Fiyatlar bir tık daha düşmüş durumda bazı sitelerde kampanyalar oluyor.
Ama bu kartın 5000TL aşağısına düşeceğini sanmam normal alıcı için.
Hocam sizin adınıza üzüldüm ben giriş seviyesi şeklinde bir sistem toplamıştım benim zararım en fazla 600/650TL ben bile bu duruma üzülürken sizin halinizi anlıyorum.Vallahi benim şu an anlık zararım 6.000 - 7.000 TL'yi geçti insan ister istemez üzülüyor keşke hiç düşmeseydi diye. Bir de öyle bir düşüyor ki sadece PC parçaları da değil monitör falan da aldığım fiyattan 1.000 TL aşağısına düşmüş.
5600X ve 6600XT nasıl ikili olur ?
Hocam sizin adınıza üzüldüm ben giriş seviyesi şeklinde bir sistem toplamıştım benim zararım en fazla 600/650TL ben bile bu duruma üzülürken sizin halinizi anlıyorum.
normalde satılması gerekn fiyat ne? mining falan bişey olmasa
Bu bence alinirbben 3060'ı satıp almayı düşünüyorumKuzenim 3060 istiyordu. Biraz daha beklenir mi yoksa alınır mı ne düşünüyorsunuz?
Valla bencillik yapmak istemiyorum ama umarım @Abdullah Hacıgül abinin dediği gibi olur.Alıntıyı görüntüle
Geçenlerde forumda takılırken Abdullah abinin bu tarz bir yorumunu gördüm, umarım bu şekilde olur.