Neler Yeni

Öneri Rx 6600XT için 23.3.1 Sürücüsü Nasıl?

İyi Geceler.
6600XT kullanıyorum ve 22.11.2 sürümü mevcut şu anda.
Adrenalin 23.3.1 Sürümü en güncel Sürücü şimdilik. Aynı Kart ile en güncel Sürücüyü kullanan arkadaşlar var mıdır? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Öneri ve tavsiyeleri bekliyorum, şimididen teşekkür ederim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Güzel
1678659447770.png

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Tercih edilen yazılım türü kısmını sürekli ''sadece önerilen'' yapmanı tavsiye ediyorum eğer adrenalin ugulamasını aktif kurcalıyorsan. Çünkü oradan UV vs. yaptığın zaman önerilen sürüm daha stabil çalışıyor. Benim gözlemlerim bu şekilde. Ben şuan 23.2.2 sürümünü kullanıyorum :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sen siliyor musum hocam önceki Sürüm kalıntılarını DDU veya CleanUp Utility'le falan?

Normal kurulum üzerinden kurmayı düşünüyorum çünkü.
DDU dan sonra geçiyorum. 23.3.1 de fabrika ayarları seçeneği kapalı çünkü

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tercih edilen yazılım türü kısmını sürekli ''sadece önerilen'' yapmanı tavsiye ediyorum eğer adrenalin ugulamasını aktif kurcalıyorsan. Çünkü oradan UV vs. yaptığın zaman önerilen sürüm daha stabil çalışıyor. Benim gözlemlerim bu şekilde. Ben şuan 23.2.2 sürümünü kullanıyorum :D
Yok, ben UV veya OC yapan biri değilim. Kart geldiği şekilde kullanırım hep Stock halde.

Evet dediğiniz kısım sadece Önerilen olarak ayarlı hocam.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
23.3.1 de sadece önerilen whql zaten

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Sen siliyor musum hocam önceki Sürüm kalıntılarını DDU veya CleanUp Utility'le falan?

Normal kurulum üzerinden kurmayı düşünüyorum çünkü.
Doğrusu 1 hafta oldu format atalı formattan sonra direk bunu kurdum. Ama ondan önce de eski sürümü silme gibi bir ihtiyaç hissetmedim. Çok aktif kullanıyorum şuan zaten herhangi bir sıkıntı yok kullandığım sürümde. Yeni sürümlerde başka uygulamalar ile çakışma olayı daha sık olduğu için de geçme taraftarı değilim hemen.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER

Burada da bi karşılaştırma yapılmış inceleyebilirsin. Whql'den geçmeni gerektirecek bir durum yok.

Var ama kitli dokunamıyorsun. 1-2 sorun varmış ondan kapatmışlar driver notlarında öyle diyo
Düzeltirler mi dersiniz yakın zamanda bu seçeneği?

Bu seçenek aslında eski sürücüyü siliyordu, çünkü görüntü kalitesi falan düşüyordu Yeniden başlattıktan sonra. Windows'ta hemen o arada arkada kendi kendine Driver indirmeye çalışıyordu.

Allahtan ben hep Windows Updateleri 35 gün duraklatırım her zaman. Ondan dolayı indiremiyodu tabi🙂

Hocam ben 3.5 ay 22.11.2 Stabil kullandım.
Sonra 3 gün kadar önce BluTV Web sitesinden Tam ekran The Last Of Us izlerken, siyah Ekran ve Sürücü zaman aşımı uyarısı verdi saçma şekilde. O kadar zaman fena değildi (ufak tefek animasyonlarda Göz kırpma vs. oluyordu Youtube'da) bir anda Film izlerken çökmesi şaşırttı doğrusu.

Sonra Chrome'da ki Donanım Hızlandırmayı kapattım, şimdilik sorun yok gibi. Bunun için önerin var mıdır?

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Düzeltirler mi dersiniz yakın zamanda bu seçeneği?

Bu seçenek aslında eski sürücüyü siliyordu, çünkü görüntü kalitesi falan düşüyordu Yeniden başlattıktan sonra. Windows'ta hemen o arada arkada kendi kendine Driver indirmeye çalışıyordu.

Allahtan ben hep Windows Updateleri 35 gün duraklatırım her zaman. Ondan dolayı indiremiyodu tabi🙂

Hocam ben 3.5 ay 22.11.2 Stabil kullandım.
Sonra 3 gün kadar önce BluTV Web sitesinden Tam ekran The Last Of Us izlerken, siyah Ekran ve Sürücü zaman aşımı uyarısı verdi.

Sonra Chrome'da ki Donanım Hızlandırmayı kapattım, şimdilik sorun yok gibi. Bunun için önerin var mıdır?
Donanım hızlandırmanın kapalı kalması. Ayrıca o düzelir 1 veya max 2 sürücüye. Ben DDU da ayarlarda Windows' un otomatik kurmasını kapatıyorum direkt.

Top Bottom