Neler Yeni

Çözüldü✓ RX 6650 XT vs RX 6700 XT

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Bütçe
8500
Baya kararsız kaldım dünden beri düşünüyorum kara kara. Sizce bu fiyatla MERC 319 RX 6650 XT almak mı mantıklı yoksa biraz daha fiyatların düşmesini bekleyip -ki düşecek mi ondan bile emin değilim- RX 6700 XT veya RX 6750 XT almak mı? Ölücü değilim inanın yıllar sonra ilk defa pc toplayıp çocukluk hayalimi gerçekleştireceğim ama sonra pişman olmak da istemiyorum, uzun vadede kullanmak istiyorum bu pcyi. Acaba fiyatlar birkaç haftaya daha da düşer mi? Önümüzdeki gaming gecesinde daha iyi fiyatlar görür müyüz? Fikirleriniz benim için önemli. Şimdiden yazan herkese teşekkürler.
1655645538394.png

1655645574476.png

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Baya kararsız kaldım dünden beri düşünüyorum kara kara. Sizce bu fiyatla MERC 319 RX 6650 XT almak mı mantıklı yoksa biraz daha fiyatların düşmesini bekleyip -ki düşecek mi ondan bile emin değilim- RX 6700 XT veya RX 6750 XT almak mı? Ölücü değilim inanın yıllar sonra ilk defa pc toplayıp çocukluk hayalimi gerçekleştireceğim ama sonra pişman olmak da istemiyorum, uzun vadede kullanmak istiyorum bu pcyi. Acaba fiyatlar birkaç haftaya daha da düşer mi? Önümüzdeki gaming gecesinde daha iyi fiyatlar görür müyüz? Fikirleriniz benim için önemli. Şimdiden yazan herkese teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bence sisteminiz yeterliyse 6700xt alin. Çünkü 6650 2 k nin giriş karti ve pek de verimli sayilmaz sirf o yüzden ayni fiyatta 6600xt aldim misal. 6700 u besleyecek islemcim olsa ben direk 6700 xt alirim. Satarken de daha kolay satilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fiyatlar düşuste ama söylenen asgari ucret zammi gelirse dolar firlar dolayisiyla zararli cikarsiniz

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sisteminiz yeterliyse 6700xt alin. Çünkü 6650 2 k nin giriş karti ve pek de verimli sayilmaz sirf o yüzden ayni fiyatta 6600xt aldim misal. 6700 u besleyecek islemcim olsa ben direk 6700 xt alirim. Satarken de daha kolay satilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlar düşuste ama söylenen asgari ucret zammi gelirse dolar firlar dolayisiyla zararli cikarsiniz
Tabii 6700 xt ilk tercihim ama limit yetersiz, sormak istediğim şu; bu fiyattan daha aşağı düşer mi? 1-2 haftaya kadar bekleyebilirim ama o zaman bu kadar indirim bulamayabilirim de. Böyle çıkmaza gidince foruma sorayım dedim.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Tabii 6700 xt ilk tercihim ama limit yetersiz, sormak istediğim şu; bu fiyattan daha aşağı düşer mi? 1-2 haftaya kadar bekleyebilirim ama o zaman bu kadar indirim bulamayabilirim de. Böyle çıkmaza gidince foruma sorayım dedim.
Valla reis onu kimse bilemez 😂 2 hafta önce de dip fiyat diyorlardi bak düştü. Dedigim gibi asgari ucret zammi gelene kadar aldik aldik bence o zamana kadar düşer lakin net bir sey soylenemez. Eke koydum amdnin bildiğin deneysel calismasi gibi az bir sey fps farki olusturur ona da hic gerek yok zaten amdnin yazilimi berbat

Ekler

• IMG_20220619_164659.jpg
    IMG_20220619_164659.jpg
    143.5 KB · Hit: 83

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla reis onu kimse bilemez 😂 2 hafta önce de dip fiyat diyorlardi bak düştü. Dedigim gibi asgari ucret zammi gelene kadar aldik aldik bence o zamana kadar düşer lakin net bir sey soylenemez. Eke koydum amdnin bildiğin deneysel calismasi gibi az bir sey fps farki olusturur ona da hic gerek yok zaten amdnin yazilimi berbat
Peki anladım, o zaman son bir şey sorayım senden başka yazan yok zaten; şu ikisi arasından hangisini seçerdin?
1655646706295.png

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Şuanda fiyatlar düşüyor 6900xt 14k şuanda dahada düşer inşallah

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
6650XT 6600XTnin overclock hali gibi olduğundan gereksiz harcama gözümde. Ayrıca Qick al

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Quick kanka ben de alacağım ondan insanllah ve bu serüvene son vereceğim
Kafayı yiyecem knk aylardır indirim izliyorum herkes şu dip fiyat bu dip fiyat diyor en son tam alacağım yükselecek korkuyorum aynısı btc'de başıma geliyordu akıllı davranıp erken bozdum bunda da öyle bir durumla karşılaşmadan erkenden almak istiyorum ama daha da düşebilir bilmiyorum kafam çok karışık. Sence almalı mıyız ya?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
dusse bile cok fazla dusmez. boyle al gec. 6650xt alinmaz. 6700xt al gec.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
işlemci besliyorsa 6700 tabii ki

• Beğen
Top Bottom