Neler Yeni

Rx 6700 Vs Rtx 3060 Sistem Tercihi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mücahit Uzunçam
6700xt kart kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür, gelen driver güncellemeleri de sorun yaşatmadı bana geldikçe güncellememe rağmen
örnek mesele kendim rx580 kullanıyorum sorun yaşamayıyorum tabi bu konuda 6000 serisi kullananların yorumları önemli

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Aslında Kimse Pek Bu Konuya Değinmiyo ama Araştırınca nvidia dada oluyo driver sorunları tabi amd ye oranla daha düşük
Evet Nvidia tarafında da sorunlar oluyor. Ama sanırım hızlıca çözülüyor ki kimse bu sorundan yakınmıyor. Herkes stabil olduğunu savunuyor.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Yani daha öncesinde memnun kaldığın bir driver sürümü varsa onu yükleyip güncellemessin. Aklıma gelen tek çözüm bu. Ya da amd nin güncelleme ile sıkıntıyı gidermesini beklersin. Malum benim kart eski olduğu için güncel tutuyorum yoksa oyunlarda felan sıkıntı oluyor. Ha birde wattman hatası alanlar var. Ben 1-2 senedir yaşıyorum bunu. Ama ilginçtir ki aynı kart kullanıp bu sorunu yaşayan da var yaşamayanda. Şansa bağlı sanırım.
Tekrar özür diliyerek soruyorum biraz cahilkm bu konularda watman hatası tam olarak ne oluyo ve bu performans aslında iyi uzun süre güncellemesem bile yani dızelmesini bekliyene kadar sorun yaşatmaz gibi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Ne Zamandır Kullanıyorsun sistemi nerden aldın hangi parçalar var biraz bilgilendirir misin lütfen
Temmuz sonundan beri kullanıyorum, sistemi topladım ben parçalar en uygun nerdeyse ordan aldım. 12100F işlemci ile kullanıyorum darboğaz olmasına rağmen drop vs. yemiyorum, sen 5600 işlemci ile darboğaz da yaşamazsın

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
örnek mesele kendim rx580 kullanıyorum sorun yaşamayıyorum tabi bu konuda 6000 serisi kullananların yorumları önemli
Arkadaşımda 540 kullanıyo oda yaşamıyo ama 6600 kullanıpta yaşayan var mesela ben bahtsız biriyim ne kötüyse şansıma o gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

izlemenizi tavsiye ederim
Biliyorum karşılastırmaları izledim fark belli şuan korkum hatalar vesayre

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Hmm Dediğiniz Doğru Bende Bunu Düşünüyorum Ama 6000 Serisinde Bu Sorunlar Baya Çözüldü Diye Duydum Tabi Halen Şikayetler var Ama önümüzdeki Dönemlerde Gelicek güncellemeler İle Bu Sorunlar Acaba tamamen Ortadan Kalkarmı ve Gamingentr Ye Biraz baktım şikayet vara felan sitenin tek kusuru kargolamayı geç yapması sanırsam
forumda bile günlük rx 6xxxx şu bu sorunu diye konu açılıyor kısa bir araştırmayla fikir sahibi olabilirsin...

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mücahit Uzunçam
Arkadaşımda 540 kullanıyo oda yaşamıyo ama 6600 kullanıpta yaşayan var mesela ben bahtsız biriyim ne kötüyse şansıma o gelir

Biliyorum karşılastırmaları izledim fark belli şuan korkum hatalar vesayre
kanka al gitsin 6700ü forumda her zaman yardım etçek insan var gördüğün gibi driver falan hikaye

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
kanka al gitsin 6700ü forumda her zaman yardım etçek insan var gördüğün gibi driver falan hikaye
Gaza gelmeye başladım ufak bi araştırma daha yapıcağim herkes 6700xt al diyor ama driver sorunundan yakınıyor driver tam olarak ney

Gaza gelmeye başladım ufak bi araştırma daha yapıcağim herkes 6700xt al diyor ama driver sorunundan yakınıyor driver tam olarak ney
Ilk bilgisayarım olucak bunun için para biriktiriyordum

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Tekrar özür diliyerek soruyorum biraz cahilkm bu konularda watman hatası tam olarak ne oluyo ve bu performans aslında iyi uzun süre güncellemesem bile yani dızelmesini bekliyene kadar sorun yaşatmaz gibi
Estağfurullah bilmemek suç değil. Wattman siyah ekrana düşüyor pc res atmak zorunda kalıyorsunuz pc açıldığında kenarda wattman ayarları ile ilgili bir uyarı bildirimi çıkıyor.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Estağfurullah bilmemek suç değil. Wattman siyah ekrana düşüyor pc res atmak zorunda kalıyorsunuz pc açıldığında kenarda wattman ayarları ile ilgili bir uyarı bildirimi çıkıyor.
Peki Bunu Çözmek Için Nasıl Bir Yol İzleniyor Genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,790
Üyeler
167,000
Son üye
Ukaix
Top Bottom