çözilmicek hiç bişey yok kartta zaten en stabil denilen 22 5 1 sürümü var olurda en güncel driverde sıkntı çekerseniz yine yazarsınız buraya yardımcı oluruz
6700xt, 3060 göre çok daha iyi ama memnun olan kadar sorun yaşayanda var. Elektronik malum şans işi. 2016'da GTX 960 yerine R9 380 tercih ettim daha ucuz ve güçlü olmasından dolayı ama son 1-2 senedir bıktırdı. Netflixdeyken şak diye siyah ekran yiyorum. Şahsen Gaming.Gen.TR'ye güvenebilsem 3060 lı sistemi alırım lakin çok şikayet görüyorum. Nasip olursa bende 3060'la nvidia tarafına geçeceğim bu sefer güç yerine stabillik tercihim olacak.
r9 380le yaşadığı sorunlar doğrudur ama 6000 serisiyle arasında 6 7 yıl fark var amd bu süre içerisinde bence çok gelişti sanmıyorum öyle aman aman sıkıntı çekiceğini arkadaşın
Nvidia'nın kazanmasının önemli bir nedeni yazılımdır arkadaşlar, en basit örneği AMD 5 6 yılda hemen sürücü desteğini keserken, Nvidia nerdeyse her kartına minimum 10 yıl yazılım desteği sunuyor. Kalitenin tadını alan sürekli aynı markayı tercih ediyor ve aynı markayı da aynı zamanda tavsiye ediyor. AMD son zamanlarda yazılım olarakta kendini çok düzeltti, çok sağlam kartlar da çıkarıyorlar, bu konuda kesinlikle Nvidia'yı yakaladılar, hatta güç tüketimi ve performans konusunda daha iyiler. Özellikle rx 6xxx serisinde daha da geliştirdiler kendilerini ama halen AMD'nin geliştirmesi gereken çok şey var. Yazılım desteğinden tut da, dls benzeri teknolojilere kadar. Takip eden değil icat eden olmalı AMD, Pahalı fiyata 10 kişiye satacağına ucuz fiyata 100 kişiye satmalı, kullanıcı grubunu devamlı geniş tutmalı. Ne kadar çok ürünün insanlar tarafından kullanılıyorsa o piyasada o kadar söz sahibi olursun. Oyun ve 3d dünyası Amd kartlarla dolup taşarsa yazılım üreticileri de aynı zamanda bu kartları daha çok baz alacaktır ve firma olarak piyasayı istediğin gibi yönlendirme şansın olur. Günümüzde AMD kendini çok geliştirdi ama halen bir çok konu da geliştirmeleri gerekiyor. İntel'in de ekran kartı piyasına girmesiyle zaten daha da çok rekabet olacak ve daha da çok renkli hale gelecektir.
r9 380le yaşadığı sorunlar doğrudur ama 6000 serisiyle arasında 6 7 yıl fark var amd bu süre içerisinde bence çok gelişti sanmıyorum öyle aman aman sıkıntı çekiceğini
Sen bu konularda bilgili birisn belli yakalamışken şunuda sorim bu işlemci ekran kartı vesayre bunların yanına oyun hediyesi varya onu parçaları tek tek alıncamı veriyolar yoksa direk hazır sistem alsam verirler mi
hocam ben yatar elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım sana iyi geceler karar konsunda çabuk olursan iyi olur bu arada fiyatların nolcuağı belli değil stoklarda şüpheli
verirler galiba gaming gen le alakalı bi durum birazda müşteri hizmetlerine sorabilirsin oranın kesin cevap verirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben yatar elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım sana iyi geceler karar konsunda çabuk olursan iyi olur bu arada fiyatların nolcuağı belli değil stoklarda şüpheli