Rx 6700 Vs Rtx 3060 Sistem Tercihi ?

Gaza gelmeye başladım ufak bi araştırma daha yapıcağim herkes 6700xt al diyor ama driver sorunundan yakınıyor driver tam olarak ney
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ilk bilgisayarım olucak bunun için para biriktiriyordum
ekran kartını yöneten şey yazılımdır performansını soğutmasını stabil çalışmasını milletin yaknıdığı şeyde bu çoğunlukla yazılımlar stabil olmuyo yoksa amd fiyat performans açısından daha iyi

ekran kartını yöneten şey yazılımdır performansını soğutmasını stabil çalışmasını milletin yaknıdığı şeyde bu çoğunlukla yazılımlar stabil olmuyo yoksa amd fiyat performans açısından daha iyi
Acaba Bunu İlerde düzeltirlermi ve bu yeni çıkıcak olan fsr 3.0 6000 serisine yada 6700 xt ye gelirmi gelirse dlss 2.0 dan saha iyi olur buyuk ihtimalle

düzeltirler illaki sonuçta koskoca amd
fsr bence gelir gibi zaten 7000 serisi çıkmadı bile tam

düzeltirler illaki sonuçta koskoca amd
fsr bence gelir gibi zaten 7000 serisi çıkmadı bile tam
Hangisini seçsem öbürü ileri geçip beni pişman edebilir tr ekonomisinde kolay şekilde pc de değiştirilmiyor tek şansımız var çok doğru kullanmalıhız düştüğümüz duruma bak valla

yazılımdan bu kadar korkmayın bence alıcağın kartta kalteli kartlardan bitanesi ilk bilgisayarınız olcak diye 3060 alıp performanstan düşmenize gerek yok gibi

Hangisini seçsem öbürü ileri geçip beni pişman edebilir tr ekonomisinde kolay şekilde pc de değiştirilmiyor tek şansımız var çok doğru kullanmalıhız düştüğümüz duruma bak valla
gönül isterdiki nvdia seçelim ama fiyatları ortada yoksa zaten denk olsa fiyatı performansı %95 nvdia tercih ederdi millet

detaylı bi şekilde anlatıyo abdullah abi izlemediysen izle bence

yazılımdan bu kadar korkmayın bence alıcağın kartta kalteli kartlardan bitanesi ilk bilgisayarınız olcak diye 3060 alıp performanstan düşmenize gerek yok gibi
Vallaha Durumu çok Güzel açıklıyorsunuz benim gönlümde şuan mantis 6700xt var ama hem yazılım hemde ekstra özellik açısından insan ister istemez nvidia ya gidiyor bira daha araştırma yapıp son kararı vereceğim çünki 23 de asgari zammi fln derken fiyatlar artar bu ay almam gerek bidaha şansım olmayabilir

bencede fiyatların 2 3 bin artması sadece yarım saatede bakabilir stok vs sıkıntılarıda var

gönül isterdiki nvdia seçelim ama fiyatları ortada yoksa zaten denk olsa fiyatı performansı %95 nvdia tercih ederdi millet

detaylı bi şekilde anlatıyo abdullah abi izlemediysen izle bence
3 kez fln izledim 2.0 videosunuda izledim abdullah abi adamdır krall bize bi yol gösterse uçurumdan atla dese okeyim ben :)

nokta atış yapmak istiyosunuz bunu gayet iyi anladım fakat driver sorunu çözülmicek bişey değil asla ki zaten gördüğünüz gibi gecenin 3 ü ama herkes size cevap veriyor olurda sorun çıkarsa herkes burda :)

bencede fiyatların 2 3 bin artması sadece yarım saatede bakabilir stok vs sıkıntılarıda var
bir şey daha sorucam 5600 80 86 dereceyi görüyor ona ilerde bi sıvı soğitma fln şartmı yoksa sorun yaşatmazmı

nokta atış yapmak istiyosunuz bunu gayet iyi anladım fakat driver sorunu çözülmicek bişey değil asla ki zaten gördüğünüz gibi gecenin 3 ü ama herkes size cevap veriyor olurda sorun çıkarsa herkes burda :)
Doğru Diyosun Bu Ekran Kartında Asla Çözilmicek Bi Sorun varmı Yani Bazen abartanları görüyorum herşeyi yaptım olmadı fln ve donanım arşiv kitlesi cidden adamdır gecenin 3 ü ve halen bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz hiçbir çıkarınız olmadan

bir şey daha sorucam 5600 80 86 dereceyi görüyor ona ilerde bi sıvı soğitma fln şartmı yoksa sorun yaşatmazmı
undervolt gibi çözümleri var ama tahmin ederimki karışmak istemezseniz illaki sıvı soğutmaya gerek yok 500 liralık hava soğutmayla 65 70 derecelerde gezer

undervolt gibi çözümleri var ama tahmin ederimki karışmak istemezseniz illaki sıvı soğutmaya gerek yok 500 liralık hava soğutmayla 65 70 derecelerde gezer
Bu kadar düşse yeter ben zaten farketmişsinizdir meraklı biriyim bi süre oyun oynar sonra araştırkaya başlar bu işleri iyice öğrenirim

Doğru Diyosun Bu Ekran Kartında Asla Çözilmicek Bi Sorun varmı Yani Bazen abartanları görüyorum herşeyi yaptım olmadı fln ve donanım arşiv kitlesi cidden adamdır gecenin 3 ü ve halen bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz hiçbir çıkarınız olmadan
çözilmicek hiç bişey yok kartta zaten en stabil denilen 22 5 1 sürümü var olurda en güncel driverde sıkntı çekerseniz yine yazarsınız buraya yardımcı oluruz

Geri