RX 6700 XT ALINIR MI ?

3060 önerenlerin kafa değişik... RX 6700 XT yapıştır geç 3060 sistemler en ucuz 13k o kadar edecek bir kart değil 3060...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığın 6700 xt sistemi al geç

para biriktir 3060 ti al

3060 önerenlerin kafa değişik... RX 6700 XT yapıştır geç 3060 sistemler en ucuz 13k o kadar edecek bir kart değil 3060...

Attığın 6700 xt sistemi al geç
az önce ki arkadaş uncharted da felan problem oluyor dedi de sıkıntı olur mu çöp pc den geçicem de

bir yerde görmüştüm rx 6700xt eski oyunlarda drop yediriyorumş yedirir mi ?

anakart ı asus prime b550k yapcam 650w psu yapcam alınır mı bu ?
6700xt 3070in rakibi çok daha iyi bi kart üstlik ilerde vram sıkıntısıda çekmezsin nvidia malum vram cimrisi

şimdi alıcam da arkadaş çökme felan diyince tedirgenleştim
9500 tl para verdim.niye yalan soyleyim. Sürücü güncelledim mi o anki oyunla çakışa biliyor,bu da canımı sıkıyor

ne yaptin aldinmi, bir kere yaşadım bu sıkıntıyı aldim alali. paylasmak istedim. oyuna özel güncelleştirmeler gec geliyor, gelince baska bir oyunla cakisabiliyor. bunu demek istedim. yoksa benimde amd ile bilgim sıfır degil, bilerek aldim.

@Zenobia seni kızdıran nedir

Uncharted 4 oynuyorum çöküyor neden mi 22.1 sürümünü yüklemeliyim. Ekran kararıyor niye mi 23.2 sürümünü yüklemeliyim, ayarlarla oynama watman alırsin. Ekran video kaydı bulanık neden mi amd böyle çünkü. 3060 ti al arkana bakma.

Kart kötü değil benim kartta yaşadığım sıkıntı yazılımsal, oyuna destek veren sürücüyü yüklemen gerek. Kart alacaksan kaliteli bir kart almalısın.6700xt öneririm performans çok iyi ama 3060 ti paran yeterse bunu tercih et. Video kayıt yüzünden amd tercih ediyorum.
Dual 6700xt kullanicisiyim asla alma amd. Okadar para verip oyunu 200 fps 3070 gibi oynuyorsun ama anlik takilmalar droplar giriyor 1 yildir cozemedm. Git 3060 al pardon 1660 al daha iyi. Amd kumar isi %50 zar atiyorsun resmen. 2 kart kullanicisindan biri ovuyor biri gomuyor bunun nedeni bi taraf yalanci ama ortada bi gercek var kart kotu. Rx 6700xt stuttering watman coilehine bin derdi var bitmek bilmeyen .

Dual 6700xt kullanicisiyim asla alma amd. Okadar para verip oyunu 200 fps 3070 gibi oynuyorsun ama anlik takilmalar droplar giriyor 1 yildir cozemedm. Git 3060 al pardon 1660 al daha iyi. Amd kumar isi %50 zar atiyorsun resmen. 2 kart kullanicisindan biri ovuyor biri gomuyor bunun nedeni bi taraf yalanci ama ortada bi gercek var kart kotu. Rx 6700xt stuttering watman coilehine bin derdi var bitmek bilmeyen .
video.kayit yuzunden amd.tercih ETMİYORUM, diyecektim son cümlem yanlis olmuş. iyisi vardir kötüsü vardir ama ben kartimda herhangi bir drop görmüyorum,.1660 ti ve 2600 işlemci varken ha bire drop olurdu hep grafik ayarlariyla oynardim. hem şans işi hemde amd yi default ayarlarda kullanmak.gerek.cunku hali hazirda OC yapilmis geliyor.

Driver konusunda şüphelerim var sorun çeker miyim yoksa rtx 3060 mı almalıyım ?
2 gün önce sattım ara sıra sorun çıkartıyor denildiği kadar değil neredeyse 5 yıldır amd kullanıyordum nvidiaya göre gayet f/p aradaki fps farkı azınacak kadar değil o yüzden bence sıkıntı çıkarsa bile alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri