Neler Yeni

RX 6700 XT ile yayın nasıl açılır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan Durmuş
Merhaba arkadaşlar R5 2600 işlemcim var nimo TV de yayın açmak istiyorum 7.50 uploada sahibim sabahtan beri uğraşıyorum yayında bulanık çamur gibi görüntü alıyorum 1080 p 720 p fark etmiyor amd ekran kartlarıyla yayın açan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
Merhaba arkadaşlar R5 2600 işlemcim var nimo TV de yayın açmak istiyorum 7.50 uploada sahibim sabahtan beri uğraşıyorum yayında bulanık çamur gibi görüntü alıyorum 1080 p 720 p fark etmiyor amd ekran kartlarıyla yayın açan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi ?
Dostum o işlemci o karta darboğaz yapıyordur yayın açarsan kasma donma olur yayında

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum o işlemci o karta darboğaz yapıyordur yayın açarsan kasma donma olur yayında
oynadığım oyunlarda işlemcim ekran kartını besliyor genelde grafik tabanlı oyunlar oynuyorum 80-100 fps alıyorum ve yaptığım yayınlarda bir donma ya da kasma olmadı fakat görüntü bulanık oluyor hep

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum fakat söylediğim gibi oynadığım oyunlarda 80-100 fps aldığım için darboğazı pek hissetmiyorum yayın dahi açsam yine aynı fps değerlerini alıyorum yayını ekran kartından yapıyorum

Top Bottom