Bunun 700w olanı var alayım mı sağlam mıdır üstad fanı sessiz çalışıyor mu acabaXPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bunun 700w olanı var alayım mı sağlam mıdır üstad fanı sessiz çalışıyor mu acaba
Selamün aleyküm arkadaşlar powercoolor Red Devil RX 6700xt aldım bu kart için sağlam bir PSU tavsiyesi istiyorum. İleriye dönük olsun.
Çok teşekkür ederim
Yani bir üstüne upgrade edebilirsin kartıİleriye dönük yeter mi peki?
İleriye dönük yeter mi oekiSilent'in attığını alın bu bütçede en mantıklısı
650 wat ileriye dönük olursa o zaman sıkıntı yok ALLAH razı olsun ben bunu alayim700 değilde 750W modeli var diye biliyorum bunun, zamanında güzel yorumlar alan bir PSU du kullananlar memnundu. 650W 6700XT ye fazlasıyla yeter ileriyede dönük olur ama daha çok para veririm diyorsan 750W modelinide alabilirsin .
ALLAH razı olsunIntel i5-13400F On Çekirdek 1.80 GHz İşlemci
Intel i5-13400F On Çekirdek 1.80 GHz İşlemci ile işlerinizi rahatlıkla ve kolaylıkla halledin . Daha fazla işlemci gencergaming'te satışta!www.gencergaming.com
Baya bi ileri dönük bu istersen RTX 4080 ve hatta 4090 Bile besler düşük güç tüketimli işlemci ileİleriye dönük yeter mi peki?
Sen kral adamsın. Ama aklıma takılan bir soru var. Bu PSU Gold olmasına rağmen neden bu kadar Uygun? Şu Asus tuflar vardı.gold olanlar 3.500, TL'den aşağı değildiBütçeni bı tık aşıyor ama şu fiyata bu kailtede bişi bulamazsın al geç.
COOLER MASTER G800 MPW-8001-ACAAG 800W 80+ Gold Kutusuz Güç kaynaÄı - inventus
COOLER MASTER G800 MPW-8001-ACAAG 800W 80+ Gold Kutusuz Güç kaynaÄıinventus.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Baya bi ileri dönük bu istersen RTX 4080 ve hatta 4090 Bile besler düşük güç tüketimli işlemci ile
14900K ile beslermi deme de
İNDİRİMDE kardeşimSen kral adamsın. Ama aklıma takılan bir soru var. Bu PSU Gold olmasına rağmen neden bu kadar Uygun? Şu Asus tuflar vardı.gold olanlar 3.500, TL'den aşağı değildi