Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
RX 6700XT GeforceNow destekliyor mu?
180TL'lik pakette var 3 aylık, yada daha mı ucuzdutarayıcı için de geçerli mi yani tarayıcı içinde çalışıyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
yıllık 720 TL yine de uygun
aylık 75 miş 3 aylık aylığı 60 tl ye denk geliyor 3 ay 3 ay alamıyorsak bi tık pahalıya gelebilir180TL'lik pakette var 3 aylık, yada daha mı ucuzdu
Kaç ay aldıysan süren o kadar. 3 Ay mı aldın? 3 Ay boyunca istediğin kadar oyna.@06ankaralı , 60 ve 180TL olan pakatte uzatılmış oturum diyor, bir süresi var mı yoksa sınırsız mı?
Hocam RTX işine de çözdüm, 6700XT almaktan anca Allah vaz geçirebilir artıkYeter artık 6700XT adam...
RTX için para vermek çok mantıksız. Onun yerine 3070Ti al. Şu anda en ucuz 6700XT 8000 TL. 1 senelik geforce now parası ekle 3070ti al.Hocam RTX işine de çözdüm, 6700XT almaktan anca Allah vaz geçirebilir artık
Hocam 8000TL ROG alabiliyorum, hem rog parçalar seçiyorum arada ki 10-15FPS fark O.C ile çözülür, ama düşünürüm dediğiniziRTX için para vermek çok mantıksız. Onun yerine 3070Ti al. Şu anda en ucuz 6700XT 8000 TL. 1 senelik geforce now parası ekle 3070ti al.
Desteklemeyen sistemler de play.geforcenow.com adresi üzerinden oynayabilir.Destekler.
Ayrıca ''Her ekran kartı'' destekler diyen arkadaşlara söyleyeyim: Her ekran kartı desteklemiyor. DX11 ve üstü ekran kartları destekliyor. DX10 bir ekran kartı ile çalıştıramazsın Geforce Now'u.
Alıntıyı görüntüle
Hayır chrome aracılığı ile her bilgisayarda çalıştırabilirsin.Destekler.
Ayrıca ''Her ekran kartı'' destekler diyen arkadaşlara söyleyeyim: Her ekran kartı desteklemiyor. DX11 ve üstü ekran kartları destekliyor. DX10 bir ekran kartı ile çalıştıramazsın Geforce Now'u.
Alıntıyı görüntüle
Chrome'ye göre değil direk uygulamadan bahsediyordum ben. Attığım resimden de farkediliyordur.Hayır chrome aracılığı ile her bilgisayarda çalıştırabilirsin.
Japonya'dan mı? Garantisiz kart alma diyorum sana.Hocam 8000TL ROG alabiliyorum, hem rog parçalar seçiyorum arada ki 10-15FPS fark O.C ile çözülür, ama düşünürüm dediğinizi
Yok türkiyeden, bizim tanıdıklarJaponya'dan mı? Garantisiz kart alma diyorum sana.