Neler Yeni

Yardım rx 6700xt hata kodu 22

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
Daha önce de bu sorunu yaşayıp konu açmıştım. Şimdi aynı sorunla tekrar karşılaşınca daha detaylı inceleme fırsatım oldu. Ekran kartım bir anda takılı değilmiş gibi oluyor, bağlı olan monitörler kapanıyor. dxdiagda ekran kısmına girdiğimde de ekran kartı görünmüyor aşağıda ise 'grafik cihaz sürücü hata kodu 22' gibi bir ibare yer alıyor. Geçen sefer driverları silip yüklediğimde sorun düzelmişti. Yine lol oynarken başıma geldi ve daha kesin net bi çözüm nasıl sağlayabiliriz, sorunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Wattman Yiyorsun Aynı Bela Benimde Başıma Geldi Son 23.7.2 den sonra. Güncellemeden önce böylemiydi? Güncelledinmi

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wattman Yiyorsun Aynı Bela Benimde Başıma Geldi Son 23.7.2 den sonra. Güncellemeden önce böylemiydi? Güncelledinmi
hayır hocam bildiğim kadarıyla wattman hatası değil bu. wattman hatasında alınan yazılardan herhangi birini almıyorum. bu başka bir hata. forumda da bir iki kere denk geldim bu sorunu yaşayanlara ama çözüm olarak sadece driver silip indirmek öneriliyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet güncellemeden önce de başıma gelmişti.

emiliano

80+ Bronze
wattman hatası donanım kaynaklı olan bir hatadır örneğin 6700xt karta 500 w psu vardır gibi eskiden bende o sorunu yaşamıştım donanım yükselterek çözmüştüm ama galiba senin sorunun wattmandan birazcık daha farklı

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wattman hatası donanım kaynaklı olan bir hatadır örneğin 6700xt karta 500 w psu vardır gibi eskiden bende o sorunu yaşamıştım donanım yükselterek çözmüştüm ama galiba senin sorunun wattmandan birazcık daha farklı
wattman değil hocam 650w psum var minimum önerilen bu olmalı. bu muhabbet daha başka bir şey ve sorunun ne olduğunu anlayamadım.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,161