Neler Yeni

RX 6700XT ile kullanılabilecek işlemci önerisi. (AM4)

bunstep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Cemil Adlığ
Merhabalar. Birkaç gün öncesinde başlıktaki ekran kartı ile DDR5-AM5 sistem önerisi için bir konu açmıştım. Fakat DDR5 sisteme geçme fikrini birkaç aylığına erteleme kararı verdim. Birkaç ay için kullanabileceğim işlemci önerisi olan var mı ? Uygunsa 2. el de alabilirim. Şimdiden herkese teşekkürler ederim.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mesut Sarıkaya
Butce?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
Ddr4 islemci ram anakart alip birkac ay sonda am5e gecmek biraz pahaliya patlar.Neden birkac ay sonra am5?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ali Mert Okuducu
Am4 hazır anakartin varsa 5600 al geç

bunstep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Cemil Adlığ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ddr4 islemci ram anakart alip birkac ay sonda am5e gecmek biraz pahaliya patlar.Neden birkac ay sonra am5?
Konu içeriğim eksik olmuş, özür dilerim. Halihazırda bir AM4 sistemim var. İkinci elde uygun fiyatlı güzel bir ekran kartı bulunca (RX 6700XT) kaçırmak istemedim. Fakat şu anki sistemimde R5 2600 kullandığım için bu ekran kartıyla uygun çalışmayacağını biliyorum. Birkaç ay sonra geçiş yapmamın sebebi de toplu para bekliyor olmam. Gelince daha güzel bir AM5 sistem toplamayı planlıyorum. Fakat o zamana kadar bu ekran kartı ile birlikte idare edebileceğim bir işlemciye ihtiyacım var.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mesut Sarıkaya
Bütçe sıkıntım yok, fakat idarelik bir işlemci olacağı için çok yüksek bir rakam ödemek istemem.
o zaman 5700x3d alin. uzun sure boyunca ddr5 e gecmek zorunda da kalmazsiniz.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
ulaş dursun
Konu içeriğim eksik olmuş, özür dilerim. Halihazırda bir AM4 sistemim var. İkinci elde uygun fiyatlı güzel bir ekran kartı bulunca (RX 6700XT) kaçırmak istemedim. Fakat şu anki sistemimde R5 2600 kullandığım için bu ekran kartıyla uygun çalışmayacağını biliyorum. Birkaç ay sonra geçiş yapmamın sebebi de toplu para bekliyor olmam. Gelince daha güzel bir AM5 sistem toplamayı planlıyorum. Fakat o zamana kadar bu ekran kartı ile birlikte idare edebileceğim bir işlemciye ihtiyacım var.
monitörü 2k yaparsan işlemci değişimine gerek bile kalmaz. bana kalırsa 5700x3d alıp uzun süre harcama yapmadan kullanman. ekran kartıda hafiften eskimeye başlar yakında. 3 seneye sistemi komple satıp yenisini alırsın

bunstep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Cemil Adlığ
monitörü 2k yaparsan işlemci değişimine gerek bile kalmaz. bana kalırsa 5700x3d alıp uzun süre harcama yapmadan kullanman. ekran kartıda hafiften eskimeye başlar yakında. 3 seneye sistemi komple satıp yenisini alırsın
Öneriniz için teşekkürler, gayet mantıklı. Fakat benim için önemli olan görüntü kalitesi değil, sistem gücü. O yüzden AM5 bir sistem kullanmaya ihtiyacım var. Ayrıca gün geçtikçe artan fiyatları da göz önünde bulundurursak bir an önce önü açık, DDR5 bir sisteme geçmek en mantıklısı diye düşünüyorum.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
ulaş dursun
Öneriniz için teşekkürler, gayet mantıklı. Fakat benim için önemli olan görüntü kalitesi değil, sistem gücü. O yüzden AM5 bir sistem kullanmaya ihtiyacım var. Ayrıca gün geçtikçe artan fiyatları da göz önünde bulundurursak bir an önce önü açık, DDR5 bir sisteme geçmek en mantıklısı diye düşünüyorum.
o zaman 2k monitör tercih edin. bu işlemciyle devam edin am5 e geçince zaten sorun kalmıcak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,253
Üyeler
164,280
Son üye
Wilderness1
Top Bottom