ErdemmK
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
Birkaç ay idare eder. Bütçeniz olunca alırsınız yenisini.Dereceler kaç olur hocam tahmini? Ona da bütçe ayırırsam baya çıkıyor hesap.
Birkaç ay idare eder. Bütçeniz olunca alırsınız yenisini.Dereceler kaç olur hocam tahmini? Ona da bütçe ayırırsam baya çıkıyor hesap.
Hocam 14.800 e ince hesapta var. Gaming gecesinde indirim bekledim gelmedi. Sizce bu para pahalı mı ? Bir çok kişi 15K mı olmuş ya falan dedi kafama takıldı pahalı mı alıyorum acaba dedim. 9700x daha iyi diyenlerde oldu fakat l3 önbelleği 32mb. Çok kararsızım hocam.Birkaç ay idare eder. Bütçeniz olunca alırsınız yenisini.
Hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz 1080p mi ?Hocam 14.800 e ince hesapta var. Gaming gecesinde indirim bekledim gelmedi. Sizce bu para pahalı mı ? Bir çok kişi 15K mı olmuş ya falan dedi kafama takıldı pahalı mı alıyorum acaba dedim. 9700x daha iyi diyenlerde oldu fakat l3 önbelleği 32mb. Çok kararsızım hocam.
1080p Cs’de sadece Fortnite call of duty falan 2560x1440 ta kullanıyorum.Hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz 1080p mi ?
7800x3d alın hocam. 1 kere alıcaksınız sonucta sizi çok senelerce götürecek işlemcidir kafanız rahat olur.1080p Cs’de sadece Fortnite call of duty falan 2560x1440 ta kullanıyorum.
Tamamdır hocam çok teşekkürler cevaplarınız için. İlk indirimde alacağım.7800x3d alın hocam. 1 kere alıcaksınız sonucta sizi çok senelerce götürecek işlemcidir kafanız rahat olur.