Biraz arastor veya kapanmalardan sonra bilgisayarciya goturR5 5600X RX 6700XT 32 GB RAM 1TB SSD SIVI SOĞUTMA KAFAMA GÖRE OC YAPARSAM BOZAR MIYIM
ayarında yaparsan bir şey olmaz @RevDeisDouR5 5600X RX 6700XT 32 GB RAM 1TB SSD SIVI SOĞUTMA KAFAMA GÖRE OC YAPARSAM BOZAR MIYIM
bilemedimBiraz arastor veya kapanmalardan sonra bilgisayarciya gotur
peki fps artışı ne kadar olurayarında yaparsan bir şey olmaz @RevDeisDou
Oyununa göre gözle görünür.bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki fps artışı ne kadar olur
oyundan oyuna deişirpeki fps artışı ne kadar olur
peki fps artışı ne kadar olurayarında yaparsan bir şey olmaz @RevDeisDou
oyunlarım CS VALO PUBG PUBG MOBİLEoyundan oyuna deişir
O pc'i bilgisayarcıya götüreceğine oc yapmasın daha iyi.Biraz arastor veya kapanmalardan sonra bilgisayarciya gotur
haklısın gerek yokO pc'i bilgisayarcıya götüreceğine oc yapmasın daha iyi.
Çoğu bilgisayarcı o kadar bilgisiz ve çakal ki bios sıfırlamak için anakart değişecek vs vs deyip masraf çıkarmaya çalışırlar.
Belki steamden hikayeli oyunlar cyberpunk cod warzone cold warböyle sistemle cs valo oynanması zoruma gidiyor ya oc falan yapmana da gerek yok yeterli sistem zaten
Kafaya göre o.c yapılmaz güzelce araştır nedir ne değildir ona göre o.c yap ama yaptığın o.c ye değsin gidip 5600x işlemciyi 4.4ghz de kullanacaksan hiç gerek yok anakartını bilmiyorum ama sağlam bir şey ise daya 4.7 4.8 ghz e silikonda sağlam ise tadını çıkara çıkara yoluna bakR5 5600X RX 6700XT 32 GB RAM 1TB SSD SIVI SOĞUTMA KAFAMA GÖRE OC YAPARSAM BOZAR MIYIM
kardeş ASUS TUF B550 PLUS Wİ Fİ AMA X-570 TE ALABİLİRİMKafaya göre o.c yapılmaz güzelce araştır nedir ne değildir ona göre o.c yap ama yaptığın o.c ye değsin gidip 5600x işlemciyi 4.4ghz de kullanacaksan hiç gerek yok anakartını bilmiyorum ama sağlam bir şey ise daya 4.7 4.8 ghz e silikonda sağlam ise tadını çıkara çıkara yoluna bak
HIZ ARTAR MI OYUN VSKafaya göre o.c yapılmaz güzelce araştır nedir ne değildir ona göre o.c yap ama yaptığın o.c ye değsin gidip 5600x işlemciyi 4.4ghz de kullanacaksan hiç gerek yok anakartını bilmiyorum ama sağlam bir şey ise daya 4.7 4.8 ghz e silikonda sağlam ise tadını çıkara çıkara yoluna bak
Sıvısoğutma nzxt 120mm min soğutma ne gerekirKafaya göre o.c yapılmaz güzelce araştır nedir ne değildir ona göre o.c yap ama yaptığın o.c ye değsin gidip 5600x işlemciyi 4.4ghz de kullanacaksan hiç gerek yok anakartını bilmiyorum ama sağlam bir şey ise daya 4.7 4.8 ghz e silikonda sağlam ise tadını çıkara çıkara yoluna bak