12gb VRAM var o kartta. 3070 ile yakın performans veriyordu diye hatırlıyorum. 1,2 sene içinde bitecek bir kart değil. Şu an çoğu 2k da bile iş görür minimum 3,4 sene rahat 1080p oynatır. Aynı özelliklerde Nvidia kartı olsaydı onu alırdım ama maalesef yok.yeni sistem aldım rx 6700xt ryzen 5 5600 1080p de ultrada kaç sene götürür
Ne beklediğine bağlı olarak değişir. Yeni çıkan oyunların optimizasyonu olmuyor çünkü yada nvidia ile anlaşıyorlar oyuna rt ekleyip iyice bozuyorlar . Rtx iyi hoş ama oyun firması nvidia ile anlaşma yapmadan da yapabilir bunu çoğu oyunun rtx teknolojisi yok ama yansımları vs çok iyi örnk gta 5.yeni sistem aldım rx 6700xt ryzen 5 5600 1080p de ultrada kaç sene götürür
3070den çoğu oyunda daha fazla fps veriyor youtubede ki videolara göre12gb VRAM var o kartta. 3070 ile yakın performans veriyordu diye hatırlıyorum. 1,2 sene içinde bitecek bir kart değil. Şu an çoğu 2k da bile iş görür minimum 3,4 sene rahat 1080p oynatır. Aynı özelliklerde Nvidia kartı olsaydı onu alırdım ama maalesef yok.
şuana kadar oynadığım rdr2 god of war gibi yeni oyunlarda 1080p full ayarda 100 110 fps civarı bişeyler alıyorum ama gta6 fragman görünce sankı ultarada oynatmaz gibi geliyor pcNe beklediğine bağlı olarak değişir. Yeni çıkan oyunların optimizasyonu olmuyor çünkü yada nvidia ile anlaşıyorlar oyuna rt ekleyip iyice bozuyorlar . Rtx iyi hoş ama oyun firması nvidia ile anlaşma yapmadan da yapabilir bunu çoğu oyunun rtx teknolojisi yok ama yansımları vs çok iyi örnk gta 5.
60fps alayım yeter diyorsan en az 4-5 yıl götürür.
Rtx olursa ultra da oynatmaz ama rockstar oyununa rtx saçmalığını eklemez ekleseydi fragmanda görürdük. Ultra da 100 fps vermez gibi ama en kötü fsr açıp 60fps+ alırsın.3070den çoğu oyunda daha fazla fps veriyor youtubede ki videolara göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuana kadar oynadığım rdr2 god of war gibi yeni oyunlarda 1080p full ayarda 100 110 fps civarı bişeyler alıyorum ama gta6 fragman görünce sankı ultarada oynatmaz gibi geliyor pc