evet 2k monitor yok şuanÇok iyi 1080p galiba
Dostum işlemci ve Anakartın nedir acaba? Bir de FPS den ziyade %1 fps yi max min ortalama fps paylaşabilirsen güzel olur. %0.01 de paylaşabilirsin. Hogwarts da belli bölgelerde drop oluyormuş o noktalara gidip denesen tam emin olabilirsin
5600X Rog Strix b550 gamingDostum işlemci ve Anakartın nedir acaba? Bir de FPS den ziyade %1 fps yi max min ortalama fps paylaşabilirsen güzel olur. %0.01 de paylaşabilirsin. Hogwarts da belli bölgelerde drop oluyormuş o noktalara gidip denesen tam emin olabilirsin
Bak burada çoğu ekran kartları için neredeyse tüm ayarlada değerler var. oradan karşılaştırabilirsin
Tamamdır. Videoya bak. O noktalarda oyunu oynarsan birebir karşılaştırma yapma şansın olur 1080p ultra kısmında. rx 6750xt hangi modeli peki? Hata vs aldın mı wattman gibi? Ben de ekran kartı bakıyorum çok kafam karışık :/5600X Rog Strix b550 gaming
biraz oynayım atarım
Wattman tamamen şans işi kimisi hiç almaz kimisi birkaç kez alır kimisi sürekli alır.Tamamdır. Videoya bak. O noktalarda oyunu oynarsan birebir karşılaştırma yapma şansın olur 1080p ultra kısmında. rx 6750xt hangi modeli peki? Hata vs aldın mı wattman gibi? Ben de ekran kartı bakıyorum çok kafam karışık :/
güzel değerler, güzel oyun
amd kartlarda ışın izleme oluyor mu bilmiyorum ama varsa açın, çok etki ediyorgüzel değerler, güzel oyun
asus dual rx 6750 xt modeli var sessiz ve gayet stabilTamamdır. Videoya bak. O noktalarda oyunu oynarsan birebir karşılaştırma yapma şansın olur 1080p ultra kısmında. rx 6750xt hangi modeli peki? Hata vs aldın mı wattman gibi? Ben de ekran kartı bakıyorum çok kafam karışık :/
aynen öyle şuan sorun yok gibi gözüküyor güncellemelerdeİşlemcinin kullanımı ve alt çekirdeklerin kullanımını da açabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wattman tamamen şans işi kimisi hiç almaz kimisi birkaç kez alır kimisi sürekli alır.
teşekkür ederim bilmiyorum bakayım nasıl oluyorgüzel değerler, güzel oyun
amd kartlarda ışın izleme oluyor mu bilmiyorum ama varsa açın, çok etki ediyor
evet orjinal herhangi bir drop sorunu olmadı şuanDrop sorunu var mı oyun orjinal mi ?
drop olmuyordarboğaz var sanırsam.
Tamamdır. Videoya bak. O noktalarda oyunu oynarsan birebir karşılaştırma yapma şansın olur 1080p ultra kısmında. rx 6750xt hangi modeli peki? Hata vs aldın mı wattman gibi? Ben de ekran kartı bakıyorum çok kafam karışık :/
İşlemcinin kullanımı ve alt çekirdeklerin kullanımını da açabilir misin?
Wattman tamamen şans işi kimisi hiç almaz kimisi birkaç kez alır kimisi sürekli alır.
güzel değerler, güzel oyun
amd kartlarda ışın izleme oluyor mu bilmiyorum ama varsa açın, çok etki ediyor