milenix
80+ Gold
çok ısınmaz ama rog ile dağlar kadar fark vardır fiyat farkına fazlasıyla değero diğeri çok mu ısınır
çok ısınmaz ama rog ile dağlar kadar fark vardır fiyat farkına fazlasıyla değero diğeri çok mu ısınır
Fiyat farkı az ROG alabiliyorsan Rog al.o diğeri çok mu ısınır
B660 kötü?anakart kötü değil mi ?
Konuyu oku dostum.3070 yazıyor
altta özelleştirmeler yerinde ekran kartına tıkla amd yazana bas orda var3070 yazıyor
ekran kartını özelleştirme kısmından amd seçeneğini seçip rx 6750 xt yapman lazım3070 yazıyor
anakart iyianakart kötü değil mi ?
Ihtiyaci olqn alsin bu sistem kacmaz ben 3 4 au once almis olmasam net bunu alirdimhttps://www.incehesap.com/geforce-ray-tracing-warrior-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46114/ ekran kartını rx 6750 xt yaparsanız 15000 TL yapıyor güzel ÇÖK ESMA ÇÖK
Suan moralim bozuldu bu diyat ne ya offf cok iyi rog strix ekran kartiyla bile 15 k kasa kotu bitek onuda yukseltordik ya sade ekran karti 15k zatenIhtiyaci olqn alsin bu sistem kacmaz ben 3 4 au once almis olmasam net bunu alirdim
hayır ama daha kaliteli 3 fanlı rgb daha .şık o farka değer.o diğeri çok mu ısınır
Sadece ekran karto 15k gözüyle bakmayın. 4070ti 20k. Piyasadaki eski kartlar ederinin 2 katın satılıyor nerdeyse. Ederi dediğim güç olarak.Ihtiyaci olqn alsin bu sistem kacmaz ben 3 4 au once almis olmasam net bunu alirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suan moralim bozuldu bu diyat ne ya offf cok iyi rog strix ekran kartiyla bile 15 k kasa kotu bitek onuda yukseltordik ya sade ekran karti 15k zaten