Neler Yeni

rx 6750 xt warzone ultra 2k kaç yıl gider kart ?

rx 6750 xt warzone ultra 2k kaç yıl gider kart ?
Hocam her oyun için farklı konu acmasaniz mi acaba ayrıca warzone aynı oyun olduğundan dolayı isterseniz warzonu 20yil sonra da oynayabilirsiniz aynı oyun olduğu için

aynı oyun derken
Ne aynı oyun diyorum ki her oyun için bu kaç sene götürür demişsiniz mesela şöyle anlatayim warzone 20yil geçse de aynı grafiklerde ki warzone olacağı için 20yil sonra da warzoneu ultra ayarlarda oynatır sorunuz çok saçma yani sormanız gereken soru güncel çıkan oyunları kaç yıl ultrada oynatır demeniz lazım mesela atıyorum şuan 2026ya kadar çıkan oyunları ultra oynatır gibi falan

Ne aynı oyun diyorum ki her oyun için bu kaç sene götürür demişsiniz mesela şöyle anlatayim warzone 20yil geçse de aynı grafiklerde ki warzone olacağı için 20yil sonra da warzoneu ultra ayarlarda oynatır sorunuz çok saçma yani sormanız gereken soru güncel çıkan oyunları kaç yıl ultrada oynatır demeniz lazım mesela atıyorum şuan 2026ya kadar çıkan oyunları ultra oynatır gibi falan
Adam belki ölene kadar warzone oynamak istiyo

Adam belki ölene kadar warzone oynamak istiyo
Ya abi niye anlamıyorsunuz tamam işte ölene kadar warzone oynatır adamın sorusu saçma çünkü 10yil sonra da warzone şu anki warzone olucak yani şu anki warzone 10yil sonra farklı mı olucak sanki

Ya abi niye anlamıyorsunuz tamam işte ölene kadar warzone oynatır adamın sorusu saçma çünkü 10yil sonra da warzone şu anki warzone olucak yani şu anki warzone 10yil sonra farklı mı olucak sanki
Dostum kart eskiyor ya oynadıkça kart ne kadar dayanır diye soruyor arkadaş büyük ihtimal

Dostum kart eskiyor ya oynadıkça kart ne kadar dayanır diye soruyor arkadaş büyük ihtimal
Kartı 90derecelerde kullanmazsan arizalanmaz kart ayrıca arkadaş öyle sormuyo açtığı diğer konulara bak istersen bu kartla robloxta ultra ayarlarda oynayabilir miyim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,762
Üyeler
173,549
Son üye
bukokard
Geri