Neler Yeni

RX 6750 XT'li Sistem.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era
Merhaba sinerjide indirime girince Asus Dual Radeon RX 6750 XT OC DUAL yi 10 bine aldım. artık parça parça sistemi kendim toplayacağım diye düşünüyorum ama.

Fiyat iyi midir acaba hazır bir sistem beklese miydim emin olamadım. Mantıklı değil derseniz ona göre iptal edeceğim kartı. çok anlamıyorum kusuruma bakmayın.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Merhaba sinerjide indirime girince Asus Dual Radeon RX 6750 XT OC DUAL yi 10 bine aldım. artık parça parça sistemi kendim toplayacağım diye düşünüyorum ama.

Fiyat iyi midir acaba hazır bir sistem beklese miydim emin olamadım. Mantıklı değil derseniz ona göre iptal edeceğim kartı. çok anlamıyorum kusuruma bakmayın.
Bence dünkü pc hocası sistemi bitmediyse onu alıp ekran kartını satıp ugpradd edebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat Dilber

Son konumdaki sisteme bakabilirsin

fiyat iyi. hayırlı olsun. alt modelini kullanıyorum soğutma performansı mükemmel.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat iyi. hayırlı olsun. alt modelini kullanıyorum soğutma performansı mükemmel.
Saolun teşekkür ederim. Hepsiburadadan Kingston Fury 8x2 Ramleride aldım. 620 liradan. Şimdi sanırım işlemci kovalamam gerek ryzen 5 5600 önerir misiniz

Saolun teşekkür ederim. Hepsiburadadan Kingston Fury 8x2 Ramleride aldım. 620 liradan. Şimdi sanırım işlemci kovalamam gerek ryzen 5 5600 önerir misiniz
evet önerebilirim. 2kda kullancaksanız mükemmel ikili oluyor, ben 1080de kullanıyorum üzmüyor. r7 5700x bütçeniz varsa alabilirsiniz. buarada anakart aldınızmı? almadıysanız öncelik verin çünkü fiyatlar inanılmaz artmış.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Modart sistem çıkarıyormus belki o ekran kartı ile yapardı

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Berk Era
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet önerebilirim. 2kda kullancaksanız mükemmel ikili oluyor, ben 1080de kullanıyorum üzmüyor. r7 5700x bütçeniz varsa alabilirsiniz. buarada anakart aldınızmı? almadıysanız öncelik verin çünkü fiyatlar inanılmaz artmış.
Anakartıda almadım açıkcası henüz. tavsiye ettiğiniz bir kart var mı? Sanırım B550M-K işimi görecektir diye düşünüyorum ama çokta anladığımız söylenemez.

Anakartıda almadım açıkcası henüz. tavsiye ettiğiniz bir kart var mı? Sanırım B550M-K işimi görecektir diye düşünüyorum ama çokta anladığımız söylenemez.
hocam bios flashback olmayan anakart alırsanız işlemcinizi bios update yapmadığınız sürece b550 chipset okumuyor, malesef geçen hafta deneyimledim. ya eski nesil ryzen işlemci takıp update yapcakasınız yada servise gönderim bekleyeceksiniz. ben sinerjiden b550m bazooka aldım 2200 liraya inmişdi bi bakın derim.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590