- Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası genel olarak ürünlerin en düşük fiyatlı satıcısından en yükseğine kadar olanları sırasıyla gösteriyor. Direkt olarak ürün satan bir site değil.Orası güvenilir bir site mi ilk defa duydum.
Orası genel olarak ürünlerin en düşük fiyatlı satıcısından en yükseğine kadar olanları sırasıyla gösteriyor. Direkt olarak ürün satan bir site değil.Orası güvenilir bir site mi ilk defa duydum.
Benim tek tek toplayıp birleştirme imkanım yok. daha önce masaüstü kullanmadım , çok anlamıyorum.Tek tek parçaları ayrı birşekil de sipariş verme imkanınız varsa o şekilde almanızı tavsiye edeceğim. Tabi ki montaj kısmını da siz yada tanıdığınız var ise o yapmalı. Daha geçen günlerde 7500f ve 7800xt'li sistem toplamıştım ve konu açmıştım önerimdir diye. Parçalardan kısmadan fiyatı 33.672 TL'ye gelmişti.
4070 Super 7800Xt'den daha güçlü bir kart zaten. Atmış olduğunuz sistem alınabilir bir sakıncası yok. Ramleri Twinmos'un 6000 mhz cl36 değerinde olanı seçerseniz daha iyi olacaktır fiyat farkı yok denebilecek kadar az çünkü. Ayriyetten ssd yükseltmesi yapmayın bana kalırsa stok ssd kalsın, onun yerine bir 512 GB yada 1tb'lık Kioxia'nın dramli G2 modeli var ondan alırsın. 1 tb fiyatı 2.100 civarı, 512 olanı ise 1.100 TL civarı. Sisteme bir de işlemci soğutucu gerekicek, Thermalright markasından bir ürün yada Dark Freezer x123 tercih edebilirsin. Bu fiyatları ekledikten sonra daa sen bi Pc Hocası'nın sistemin linkini atta ona da bi bakayım hocam .Benim tek tek toplayıp birleştirme imkanım yok. daha önce masaüstü kullanmadım , çok anlamıyorum.
Mecbur hazır sistem alacağım pc hocası 9 alınır mı enarmax kasa ve maxpro psu önerilmiyor.
kasanın kendisi güzelse psu değiştirmeye çalışırım kolay diyorlar ama yapabilene kolay işte..
7800xt yerine de https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ bu alınır mı
Bence parçaları çok kalitesiz biraz olsun kaliteli parçaları koysam fiyat çok artıyo zaten.pc hocası 12 mi yoksa bu mu https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
4070 Super 7800Xt'den daha güçlü bir kart zaten. Atmış olduğunuz sistem alınabilir bir sakıncası yok. Ramleri Twinmos'un 6000 mhz cl36 değerinde olanı seçerseniz daha iyi olacaktır fiyat farkı yok denebilecek kadar az çünkü. Ayriyetten ssd yükseltmesi yapmayın bana kalırsa stok ssd kalsın, onun yerine bir 512 GB yada 1tb'lık Kioxia'nın dramli G2 modeli var ondan alırsın. 1 tb fiyatı 2.100 civarı, 512 olanı ise 1.100 TL civarı. Sisteme bir de işlemci soğutucu gerekicek, Thermalright markasından bir ürün yada Dark Freezer x123 tercih edebilirsin. Bu fiyatları ekledikten sonra daa sen bi Pc Hocası'nın sistemin linkini atta ona da bi bakayım hocam .
Dostum tam aksine hayır sabah senle konuştuğumuz sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsin yorumlarımdan anlamışsındır bende çok titizimdir ve en az 3 sene kullanırım aldığım bilgisayarı. Pc hocası videosunda güç kaynağı ve kasayı çok güzel anlatmış bence kesinlikle tercih edebilirsin.Pc hocası sistem bu ram ssd kasa özelleştirince 38-39k oluyor.PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
Şimdi https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ hangisi ?
Bu arada pc hocası 9'daki enarmax kasası ve maxpro psu çok mu kötü normalde pc hocası 9 düşünüyordum çünkü bütçemi aşıyor bunlar..
@KOD5101 Anakart ve kasa hangisi seçilmeli uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum almışken tam almak isterim.
Ayrıca parça kalitesi ve soğutma olarak da daha iyi pc hocası benim yaptığım gibi özelleştirebilirsin ss ini atmıştım.Pc hocası sistem bu ram ssd kasa özelleştirince 38-39k oluyor.PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
Şimdi https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ hangisi ?
Bu arada pc hocası 9'daki enarmax kasası ve maxpro psu çok mu kötü normalde pc hocası 9 düşünüyordum çünkü bütçemi aşıyor bunlar..
@KOD5101 Anakart ve kasa hangisi seçilmeli uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum almışken tam almak isterim.
Pc hocası 12 seçeceksem vento kasa yapmayı düşünüyorum , doğru mudur ?Dostum tam aksine hayır sabah senle konuştuğumuz sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsin yorumlarımdan anlamışsındır bende çok titizimdir ve en az 3 sene kullanırım aldığım bilgisayarı. Pc hocası videosunda güç kaynağı ve kasayı çok güzel anlatmış bence kesinlikle tercih edebilirsin.
Pc hocası 12 özelleştirmeler ile 39k normal hali 34.Amd de neredeyse 2 nesilde wattman yok. (5000 de karşılaşan oldu ama 6000 de yok) 7000 serisi sorunsuz. Aynı paraya 4070 varsa ben 4070 öneririm ama 4gb vram eksiği var ama yazılımı daha geniş ve sağlam.