6800 daha güçlü de kart sorunlu hocam milyon tane şey yaşayabilir onun yerine 2.el 3080 alsın 4060ti alsın 4070 alsın ama 6800 almasın bari 7000 serisi amd alsın ama 6000 serisi Allah korusunOlum kafan iyi mi senin?
Adam 4070 parasına 4060ti almış tabii ki de çöpe para vermiş oluyor doğal olarak.
Ben Nvidia mı kötülüyorum? Burda AMD kart daha iyi 4060 diyen çocuktur yada fanboy oğlu fanboydur. Rx6800 daha güçlü.
Evet reis biliyorum ama bütçe sıkıntı işteİyiki YouTube gibi bir platform varmillet bu kartı 4060ti'a rakip sanmış halbuki 4070'e rakip.
Reis 6800 serisinde bir sürü sorun var bu yüzden biraz çekiniyorum.Elbette RX 6800.
Evet reis biliyorum ama bütçe sıkıntı işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis 6800 serisinde bir sürü sorun var bu yüzden biraz çekiniyorum.
Ferrari ve tofaş alacak paran var. Bu ikisinden tofaş'ı alıyorsan nediyelimNvidia Nvidia Nvidia
Sorunlu amd kart demen için amd kart kullanan herkesin sorun yaşaması lazım. İntel, nvidia alıpta sorun yaşayabilirsin kimse garanti vermez. Sen iki fazla verip düşük nvidia kart kullanabilirsin. Ama burdaki soru hangi kart daha iyi...@MrCodeX evet Nvidiadan her ay paramı eksiksiz alıyorum
Şaka bir yana ben şahsen sorunlu amd kartlarla uğraşamam 2 fazla ödeyip Nvidia alır geçerim
Evet reis biliyorum ama bütçe sıkıntı işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis 6800 serisinde bir sürü sorun var bu yüzden biraz çekiniyorum.
Hangisinin daha iyi olduğu kişinin kullanacağı programlara göre değişirSorunlu amd kart demen için amd kart kullanan herkesin sorun yaşaması lazım. İntel, nvidia alıpta sorun yaşayabilirsin kimse garanti vermez. Sen iki fazla verip düşük nvidia kart kullanabilirsin. Ama burdaki soru hangi kart daha iyi...