Neler Yeni

RX 7600 COİL WHİNE SORUNU

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
selamlar dun rx7600 aldım performans olarak acıkcası ben baya memnunum fakat bazı oyunlarda gereksız fazla ses cıkıyor ornegın fornıte dırect x12 yada 11 de acayıp ses cıkıyo performans moduna alınca dusuyo pro soccer onlınede baya ses cıkıyo neden acaba bu arada kartın max 170w cektıgını gordum normalmıdır halıyle 3050 den gecınce garıp oldu az wat az guc du cunku bı garıp geldı :D

sabanozsu

80+
selamlar dun rx7600 aldım performans olarak acıkcası ben baya memnunum fakat bazı oyunlarda gereksız fazla ses cıkıyor ornegın fornıte dırect x12 yada 11 de acayıp ses cıkıyo performans moduna alınca dusuyo pro soccer onlınede baya ses cıkıyo neden acaba bu arada kartın max 170w cektıgını gordum normalmıdır halıyle 3050 den gecınce garıp oldu az wat az guc du cunku bı garıp geldı :D
Rx 7800 xt var Coil whine babası var gayet normal geri yollasanda bişi yapmicaklar kartı inceleyip geri gönderiyorlar bende öyle olmuştu yani bende kendileri istemişti. Performansa etkisi yok hocam devamkeee

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Bendede rx 7600 var.
Bu 2. kart ilkinde de vardı coil whine değişime gönderdim bu gelende de var iade etmedim çok çıkıyor coil whine.
Senin kartın modeli ne bendeki bu

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede rx 7600 var.
Bu 2. kart ilkinde de vardı coil whine değişime gönderdim bu gelende de var iade etmedim çok çıkıyor coil whine.
Senin kartın modeli ne bendeki bu
hocam kuzenımde sızın aldıgınız vardı ondada baya coılıne whıte var dıyo onu almadım powercolor aldım performans olarak fark yok ama bundada baya coıl whıne cıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx 7800 xt var Coil whine babası var gayet normal geri yollasanda bişi yapmicaklar kartı inceleyip geri gönderiyorlar bende öyle olmuştu yani bende kendileri istemişti. Performansa etkisi yok hocam devamkeee
hocam pekı karta herhangı bır zarar olurmu omru kısalırmı acaba?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
hocam kuzenımde sızın aldıgınız vardı ondada baya coılıne whıte var dıyo onu almadım powercolor aldım performans olarak fark yok ama bundada baya coıl whıne cıktı

Yok hocam zarar vermez kısalmaz bende de var cw sıkıntı yok olsa ben bunuda iade ederdim zaten

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sabanozsu

80+

Yok yok hocam bendede var :) herhangi bir sorun olmaz devamkeee

Top Bottom