rx7600 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rx-7600-h610m-480gb-ssd-16gb-ram.htmllinklerini sal
baştaki RX 7600 olan fiyatına göre baya iyiymiş al geç
hocam microsoft flight sim 2020 assetto ve ets2 oynicam msfs biraz ağır diğer sistemlere göre az fps veriyor oy üzden şüpheliyimbaştaki RX 7600 olan fiyatına göre baya iyiymiş al geç
1.nin konusu var forumda fazeonun psu suna güvenmiyolar sanırım yoksa güzel sistem
hocam geçen gördüm şimdi bulamıyorum1.nin konusu var forumda fazeonun psu suna güvenmiyolar sanırım yoksa güzel sistem
başka seçenek yok hocam sistemde o sistemdeki diğer fazeonla kurmayı tercih ediyorum ama o dediğim oyunları rahat oynayabilirmiyim1.nin konusu var forumda fazeonun psu suna güvenmiyolar sanırım yoksa güzel sistem
assetto ets vs çok rahat oynarsın da diğerleri hakkında pek fikrim yok ama fena bi sistem değil ben de araştırıyorum ama psu ya güvenmediğim için vazgeçtim benim fikrince bi sorun vs olmasa bukadar ucuz olmazdı buna yakın bi sistem şuan en az 27k falanhocam geçen gördüm şimdi bulamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başka seçenek yok hocam sistemde o sistemdeki diğer fazeonla kurmayı tercih ediyorum ama o dediğim oyunları rahat oynayabilirmiyim
birden böyl ebir sistem geldi ovam yoktuassetto ets vs çok rahat oynarsın da diğerleri hakkında pek fikrim yok ama fena bi sistem değil ben de araştırıyorum ama psu ya güvenmediğim için vazgeçtim benim fikrince bi sorun vs olmasa bukadar ucuz olmazdı buna yakın bi sistem şuan en az 27k falan
açıkcası bir sorun olcagını sanmam, artık kimse 0 rx 7600 8gb almaz yeni çıkan kartlar içim ekstra 2 3 k verip almak çok daha mantıklı, ellerindekileri satmak için koymuşlardır bence. Zaten satan firma vatan bir sorun çıkacagını sanmamassetto ets vs çok rahat oynarsın da diğerleri hakkında pek fikrim yok ama fena bi sistem değil ben de araştırıyorum ama psu ya güvenmediğim için vazgeçtim benim fikrince bi sorun vs olmasa bukadar ucuz olmazdı buna yakın bi sistem şuan en az 27k falan
sizce hangisi hocamaçıkcası bir sorun olcagını sanmam, artık kimse 0 rx 7600 8gb almaz yeni çıkan kartlara 2 3 bin verip almak çok daha mantıklı ellerindekileri satmak için koymuşlardır bence
assetto ets vs çok rahat oynarsın da diğerleri hakkında pek fikrim yok ama fena bi sistem değil ben de araştırıyorum ama psu ya güvenmediğim için vazgeçtim benim fikrince bi sorun vs olmasa bukadar ucuz olmazdı buna yakın bi sistem şuan en az 27k falan
hocam bu oyunlar için hangi sistemVatan 15-16K ya 5600-4060 & 12400F-4060 sattı. Sorunlu diye mi ucuza sattı? Adamlar kampanya yapıyor. Toptan aldıkları için dip fiyat bile yapsalar zarar etmiyor üstüne bide markalar destekliyor.
ileriye dönükhocam bu oyunlar için hangi sistem