Neler Yeni

RX 7600 R5 1600'e darboğaz yapar mı?

akuishi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz geyik
konuda geçtiği gibi bir ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünüyorum arkadaşlar, işlemciyi de yükselteceğim tabii ki fakat ikisini aynı anda yükseltemeyeceğim için arada süre olacak, darboğaz hesaplayan bir siteden hesaplattığımda %22.7 darboğaz oranı çıkardı, biraz tırstığım için sizlere sormak istedim, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
bugra
%22 den fazla bile çıkabilir

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Ege
konuda geçtiği gibi bir ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünüyorum arkadaşlar, işlemciyi de yükselteceğim tabii ki fakat ikisini aynı anda yükseltemeyeceğim için arada süre olacak, darboğaz hesaplayan bir siteden hesaplattığımda %22.7 darboğaz oranı çıkardı, biraz tırstığım için sizlere sormak istedim, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
hmm pc builds ha inanma la onlara

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Ege

akuishi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz geyik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapar ama grafikleri fulle bişi olmaz
yükseltmeyi gerektiren şey zaten gpu kullanan bir oyun, o yüzden ilk ekran kartını yükseltmem gerekir diye düşündüm teşekkürler yanıt için.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Kız arkadaşımda 7600 ve 2600 ikilisi var inanılmaz darboğaz oluyor. En az bı 5600 alman lazım

akuishi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz geyik
Kız arkadaşımda 7600 ve 2600 ikilisi var inanılmaz darboğaz oluyor. En az bı 5600 alman lazım
yanıtınız için çok teşekkürler, kız arkadaşınız nasıl bir durum yaşıyor acaba bu darboğaz durumunda biliyorsanız açıklayabilirseniz çok yardımcı olur, fps veya sıcaklık mı nasıl bir şey deneyimlendiğini anlamak istiyorum, gpu'yu alırsam işlemciyi çok sonra almayacağım zaten çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Dursun
yanıtınız için çok teşekkürler, kız arkadaşınız nasıl bir durum yaşıyor acaba bu darboğaz durumunda biliyorsanız açıklayabilirseniz çok yardımcı olur, fps veya sıcaklık mı nasıl bir şey deneyimlendiğini anlamak istiyorum, gpu'yu alırsam işlemciyi çok sonra almayacağım zaten çünkü.
hocam darboğazda ekran kartı tam performansıyla çalışmaz size daha düşük fps sunar sıcaklık değerleri artmaz herhangi bir sorun olmaz o konuda oyunlarda anlık droplar yaşayabilirsin bir anda gpu kullanımın düşer

akuishi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz geyik
hocam darboğazda ekran kartı tam performansıyla çalışmaz size daha düşük fps sunar sıcaklık değerleri artmaz herhangi bir sorun olmaz o konuda oyunlarda anlık droplar yaşayabilirsin bir anda gpu kullanımın düşer
sizce dayanılabilir bir durum mu? şu an açmak istediğim oyunu RX 570 ile açamıyorum çünkü, ne kadar performans kaybı yaşarım? yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Dursun
yanıtınız için çok teşekkürler, kız arkadaşınız nasıl bir durum yaşıyor acaba bu darboğaz durumunda biliyorsanız açıklayabilirseniz çok yardımcı olur, fps veya sıcaklık mı nasıl bir şey deneyimlendiğini anlamak istiyorum, gpu'yu alırsam işlemciyi çok sonra almayacağım
sizce dayanılabilir bir durum mu? şu an açmak istediğim oyunu RX 570 ile açamıyorum çünkü, ne kadar performans kaybı yaşarım? yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
açmak istediğiniz oyunu en yüksek grafik ayarlarında ve monitörünüzün desteklediği en yüksek çözünürlükte açarsanız bir nebze darboğazı azaltabilirsiniz dayanılabilir mi sorusu tamamen size bağlı şahsen anlık droplar ve düşük fps can sıkıcı olabilir çok bekletmeden size tavsiyem bütçede sorununuz yoksa Ryzen 7 5700x ya da 5700x3d olur eğer bütçenizi aşarsa Ryzen 5 5600 almanızı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,125
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom