stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,528
Ekran kartı rx 7600 ve anakart değiştirilip 15300ealınır işlemciyi yükseltmek size kalmış yükseltirseniz 17k olur iki türlüde akar.
Anakart biraz sıkıntı bu sistemde. Seçilen MSI B450 anakartın VRM leri çok fena ısınıyor haliyle performans sorunları çıkabiliyor. Fiyat çok iyi ona laf yok ama alan anakartın bu durumunu bilerek alsın.Ekran kartı rx 7600 ve anakart değiştirilip 15300ealınır işlemciyi yükseltmek size kalmış yükseltirseniz 17k olur iki türlüde akar.
O sorun parçadan parçaya değeşebiliyormuydu tüm parçalarda aynımı benim bildiğim şans işiydi enterasan bi olayı vardıAnakart biraz sıkıntı bu sistemde. Seçilen MSI B450 anakartın VRM leri çok fena ısınıyor haliyle performans sorunları çıkabiliyor. Fiyat çok iyi ona laf yok ama alan anakartın bu durumunu bilerek alsın.
En şans işi olmayan olayO sorun parçadan parçaya değeşebiliyormuydu tüm parçalarda aynımı benim bildiğim şans işiydi enterasan bi olayı vardı
Zaten alacak insan o sisteme 5800x3d takmadığı sürece vram ve mosfet sıcaklıkları o kadar etki etmez, yani işlemci frekans kısmaya başlamaz. ha ilerde işlemci upgrade yaparım derseniz, anakart yarı yolda bırakır ama yalan yok, kullandım bu anakartı, daha sonra b550m ds3h rev 1.4 aldım. 5600 ile O.C denemelerinde anakart Fire in the Hole diyorduAnakart biraz sıkıntı bu sistemde. Seçilen MSI B450 anakartın VRM leri çok fena ısınıyor haliyle performans sorunları çıkabiliyor. Fiyat çok iyi ona laf yok ama alan anakartın bu durumunu bilerek alsın.